Kozjanček 2019 s 47 mladimi udeleženci

11. 12. 2019 12:14

Na drugo nedeljo v decembru so se v Večnamenskem centru Kozje zbrali karateisti, ki so se udeležili prednovoletne interne tekme Kozjanček 2019. 

Udeležilo se ga je 47 mladih nadobudnih članov tekmovalk in tekmovalcev, starih od 4. do 15. leta starosti. Še številčnejši so bili gledalci oz. starši. Tak potencial, nam klubskim delavcem povratno informacijo, da so klub tradicije, znanja, zaupanja in časti na širšem Kozjanskem in Obsotelju. Na tem tekmovanju so vlogo sodnikov opravljali  Eva Petauer, Žan Luka Lesnika, Luka Bele, Joži Preskar in Zdravko Romih. Vlogo povezovalca pa je opravljal izkušeni Pepi Kladušek.

Tekmovalci so lahko nastopali v petih disciplinah. Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev, ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Ob tekmovanju je bilo poskrbljeno prav za vse, ter tako potekalo v sproščenem pozitivnem športnem duhu, z nasmejanimi obrazi vseh nastopajočih ter vseh ostalih prisotnih, ki so bili na strani gledalcev. Uradno otvoritev je opravil podžupan občine Kozje, Filip Volaušek.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Rok Lipuš, Neža Sovič, Tim Germovšek, Miha Planinc, Julija Novak, Domen Šeško, Lara in Rožle Plevnik, Tai Kunst, Kevin Geršak, Tilen in Jaka Ilić, Kaja Domitrovič, Neža Pevec, Nik Hajnšek, Benjamin Herman, Filip Škorjanc, Zala in Urška Lorger, Lili Križnik, Blaž Kozole, Matic Pevec, Lan Mestinjšek, Manca Orač, Ela Volf Droždan, Gal Štruklec, Hana Čepin, Frenk Klojčnik, Karin in Tinkara Kozole, Vinko Juraja, Luka, Ana in Ajda Krivec, Tit Kojterer, Ana in Lea Bele, Lana Počivavšek, Vid Grobin, Brina in Tilen Guzej, Jure in Gašper Bračun, Ana Špes, Ožbej in Gašper Kuraj.

Ob tej priložnosti gre velika zahvala staršem, ki nam ob takšnih priložnostih stojijo ob strani, pomagajo pri organizaciji ter izvedbi tega in podobnih tekmovanj. Prav tako ne smemo pozabiti na naše izkušenejše tekmovalce, ki suvereno zastopajo svoj klub, demonstrirajo tekmovalni karate, pomagajo pri delu, predvsem pa so odličen vzgled za male nadobudneže, ki v svet karateja komaj vstopajo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X