Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jelena Rozga in Poskočni muzikanti v Podčetrtku 2019 (foto/video)


Zadnjo novembrsko soboto je bilo v Športni dvorani v Podčetrtku zopet živahno. Okoli 1300 obiskovalcev je skupaj z DJ Neyem, Poskočnimi muzikanti in Jeleno Rozgo zopet ustvarilo odlično zabavo, ki je trajala do poznih ur.

V soboto, 30. novembra 2019, je bila športna dvorana v Podčetrtku nabita s pozitivno energijo. Organizatorji so se potrudili in v Podčetrtek pripeljali izredno popularno slovensko zasedbo Poskočni muzikanti in zvezdo večera, eno izmed najbolj zaželenih hrvaških pevk – Jeleno Rozgo.


jelena_rozga_in_poskocni_muzikanti_podcetrtek88Koncert je bil razdeljen v več sklopov: prvi je nastopil DJ Ney, za njim so oder dobro ogreli in razgreli Poskočni muzikanti, za njimi pa je obiskovalce v pozitivnem vzdušju do nastopa Jelene Rozge zopet držal DJ. Ko je na oder stopila Jelena Rozga, je v Podčetrtku zavreščalo od navdušenja.

V Podčetrtku so z obilico dobre volje in glasbe že zakorakali v prazničen december, ki bo postregel s številnimi koncerti po vsej Sloveniji, katerih zagotovo ne gre zamuditi.

 

v/t/f: DH