Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Štajerski valček: Večer s prijatelji 2019 z Modrijani in drugimi – vstopnice pol ceneje


Leto je naokoli in ponovno se obeta največja zabava daleč naokrog, 35. Štajerski valček: Večer s prijatelji, ki ga že tradicionalno organizira vaš najljubši Radio Štajerski val.

Tudi letos vas bodo zabavali številni odlični glasbeni gostje na čelu z MODRIJANI.

NASTOPAJOČI2Zgodilo se bo v petek, 22. novembra ob 19. uri v Športni dvorani Rogaška Slatina.

Udeležbo na 35. Štajerskem valčku so potrdili številni odlični glasbeniki: Modrijani, Manca Špik, Ansambel Gadi, Zvita Feltna, Eros, Skupina Calypso, Tjaša In Uroš, Darko Mlakar, Isaac Palma, Ansambel Mladika, Mladi Korenjaki, glasbena Šola Simona Plemenitaša In Humorist Gasilec Sašo.

Skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala.

Zvezdniška glasbena zasedba zagotavlja večer, poln odlične glasbe in zabave. VEČER S PRIJATELJI je vsako leto hitro RAZPRODAN, zato pohitite in si jih zagotovite že sedaj.

Nakup vstopnic in paketov je v predprodaji možen v Supermarketih Jager, v sprejemni pisarni Štajerskega vala, lahko pa jih naročite tudi preko spleta na povezavi TUKAJ (klik).

Za večje število vstopnic pokličite sprejemno pisarno Štajerskega vala v Šentjurju, Drofenikova 1, na 03 817 12 10 ali 03 817 12 11.

Lani smo se imeli lepo, prepričani smo, da bo tudi letos tako. Pridite, luštno bo!

S KOZJANSKO.INFO 50 % CENEJE NA ŠTAJERSKI VALČEK 2019

Tudi letos našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 20 pol cenejših vstopnic za 35. Štajerski valček – Večer s prijatelji.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

stajerski-valcek-2019-klik