Srečanje mladih harmonikarjev in ansamblov v Pristavi pri Mestinju (foto/video)

25. 11. 2019 15:09

Na zadnjo novembrsko nedeljo so se tudi letos v večnamenski dvorani v Pristavi pri Mestinju srečali mladi harmonikarji  in ansambli. Na 17. srečanju je nastopilo kar 19 posameznikov in ansamblov.

V nedeljo, 24. novembra 2019, so se v Pristavi pri Mestinju zbrali že na 17. tradicionalnem srečanju mladih harmonikarjev in ansamblov v organizaciji Kulturnega društva Pristava pri Mestinju. Nastopajoči so se obiskovalcem polne večnamenske dvorane predstavili s po dvema skladbama.

17_srecanje_mladih_harmonikarjev_in_ansamblov_v_pristavi8V dvoinpolurnem programu, ki ga je že tradicionalno povezovala Zdenka Ivačič, so se obiskovalcem 17. srečanja predstavili: člani harmonikarskega kluba iz Mengša pod vodstvom Roberta Stoparja, Rok Govedič, Ema in Žan Osojnik, Oswald Zdolšek, Nejc Rezar, Ansambel Vita, dvojčka Kristina in Benjamin Planko, Anže Lubej, Matic Jecl, brata Nik in Lan Fajs, Kristjan Posavec, Tobija Gajšek, sestri in brat Lucija, Anja in Jernej Turnšek, Vinko Golob, Mario Jančič, Ansambel Posluh, Jan Jerman, Anžej Šarc in Ansambel Pik.

Predsednica turističnega društva Pristava pri Mestinju Dragica Gobec se je vsem obiskovalcem zahvalila za obisk in pomoč pri vsakoletnem srečanju glasbenikov.

v/t/f: DH

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
223 queries in 3,104 seconds.