Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bliža se 4. Šenjast koncert s skupino Šani Šeni in glasbenimi gosti


Skupina Šani Šeni letos pripravlja že 4. Šenjast večer, ki bo tokrat prvič v dvorani Pristava pri Mestinju. Obeta se odličen koncert, ki ga bodo izvedli skupaj z gosti The Takeover in Maruša Zmrzlak ter učenci OŠ Podčetrtek.

Koncert se bo zgodil v petek, 29. novembra 2019 ob 19. uri v Športni dvorani Pristava pri Mestinju. Vstop na koncert je brezplačen! Vabljeni vsi ljubitelji odlične glasbe in zabave!

Skupina Šani Šeni je te dni v studiu LUGOTON posnela zadnji komad za njihov novi album. Pesmi bodo predstavili tudi občinstvu v Pristavi pri Mestinju.

sani-seni-koncert

Le še nekaj dni nas loči do sedaj že tradicionalnega brezplačnega koncerta skupine Šani Šeni z gosti, ki se bo zgodil v petek, 29. novembra v Pristavi pri Mestinju. 

Skupina Šani Šeni prihaja iz okolice Podčetrtka in jo sestavljajo trije glasbeni prijatelji, ki so se med seboj povezali zaradi ljubezni do glasbe. Skupino sestavljajo Gorazd Pavčnik, Klemen Vavričuk in Matjaž Vrešak, ki svojim oboževalcem užitke že vrsto let nudijo s triglasnim petjem ob spremljavi kitare ali harmonike.

Poleg tega, da nastopajo na porokah, rojstnih dnevih, obletnicah, in drugih pomembnih življenjskih prelomnicah, jim enega izmed največjih izzivov predstavlja tudi ustvarjanje avtorskih skladb ter druženje s poslušalci. V petek, 29. novembra bodo tako svojim oboževalcem ponudili ravno to, kar najraje počnejo – zabavo, druženje in nove avtorske skladbe.

Video vabilo Skupine Šani Šeni:

75223639_2603864379938466_352261646976024576_n