Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Skupina Šani Šeni pripravlja že 4. Šenjast koncert (video)


Skupina Šani Šeni letos pripravlja že 4. Šenjast večer, ki bo tokrat prvič v dvorani Pristava pri Mestinju. Obeta se odličen koncert, ki ga bodo izvedli skupaj z gosti The Takeover in Maruša Zmrzlak ter učenci OŠ Podčetrtek.

Koncert se bo zgodil v petek, 29. novembra 2019 ob 19. uri v Športni dvorani Pristava pri Mestinju. Vstop na koncert je brezplačen!!

75223639_2603864379938466_352261646976024576_nSkupina Šani Šeni prihaja iz okolice Podčetrtka in jo sestavljajo trije glasbeni prijatelji, ki so se med seboj povezali zaradi ljubezni do glasbe. Skupino sestavljajo Gorazd Pavčnik, Klemen Vavričuk in Matjaž Vrešak, ki s triglasnim petjem ob spremljavi kitare ali harmonike prepevajo na porokah, obletnicah, rojstnodnevnih zabavah, ter vseh ostalih pomembnih življenskih prelomnicah.

Nič čudnega torej, da obožujejo, če lahko ljudi presenetijo na rojstnodnevnih zabavah ali popestrijo poročno kuliso z glasbo. Fantje pa se odzovejo tudi gostovanjem na koncertih. Od vsega pa jim največji izziv predstavlja ustvarjanje avtorskih skladb ter druženje s poslušalci. In ravno slednje se bo zgodilo tudi 29. novembra v Pristavi pri Mestinju, zato tega nikakor ne smete zamuditi!

Vabljeni k ogledu video vabila na koncert:

Šani Šeni je skupek besed, izpeljanih iz imen in priimkov treh fantov iz okolice Podčetrtka. Združili so se zato, da širijo dobro voljo in energijo.

Več o prihajajočem koncert in njih najdete na: