Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 4. 11. 2019 (tatvina torbe, delovna nesreča, ilegalci,…)


 

policijska-postaja-smarjePolicisti PP Šmarje so v preteklem tednu obravnavali:

DELOVNA NESREČA

28. 10. 2019, so bili obveščeni, da je v Sodni vasi pri sečni dreves na delavca padlo drevo in ga hudo poškodovalo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju. Tožilstvo so o nezgodi obvestili s poročilom.

IZSILJEVANJE PREDNOSTI

29. 10. 2019, so v kraju Prelasko obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA TORBE Z VSEBINO

31. 10. 2019 v večernem času so na kopališču v Podčetrtku obravnavali tatvino torbe v kateri je oškodovanka imela dva mobilna telefona in pribl. 150 eur gotovine. Navedeno torbo je občanka pustila pred garderobo, medtem ko si je odšla sušiti lase. Ko se je vrnila, torbe ni bilo več. Za izsleditev storilca še potekajo aktivnosti.

VOZIL NA PREKRATKI VARNOSTNI RAZDALJI

2. 11. 2019 v dopoldanskem času so v naselju Šmarje pri Jelšah, obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročitelja. Slednjemu je bil izdan plačilni nalog.

NAŠLA DENARNICO Z DOKUMENTI IN GOTOVINO

2. 11. 2019 se je na PP zglasila občanka, ki je v kraju Olimje na cesti našla denarnico v kateri so bili dokumenti ter gotovina. Ugotovljen je bil lastnik denarnice, kateremu so navedene predmete še isti dan vrnili.

PRIJETJE ILEGALCEV

3. 11. 2019 okoli 2.00 ure, so bili obveščeni, da na relaciji od Sv. Gor proti Bistrici ob Sotli hodi več oseb, ki dajejo videz ilegalnih pribežnikov. Na kraj je odšla patrulja, ki je prijela štiri državljane Somalije in enega državljana Libije. Po končanem postopku so bili državljani Somalije nameščeni v azilni dom, medtem ko je državljan Libije bil izročen Hrvaškim varnostnim organom.