Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 11. 11. 2019 (spletna goljufija, grožnje, udarci,…)


SPLETNA GOLJUFIJA

Policisti PP Šmarje obravnavajo spletno goljufijo do katere je prišlo, ko je oškodovanec neznanemu storilcu zaupal vse podatke o svoji kreditni kartici. Neznanec je nato preko spleta opravil več transakcij in z dejanji lastnika kartice oškodoval za 2000 eur.

GROZIL MU JE ZNANEC

7. 11. 2019, so bili policisti s strani občana obveščeni, da mu je znanec izvajal sanacijska dela pri stanovanjski hiši za kar mu je plačal v naprej. Izvajalec mu nato ni opravil vseh del v celoti, zaradi česar ga je občan pozval, da z deli dokonča. Izvajalca je to razjezilo, zaradi česar mu je zagrozil, da ga bo telesno poškodoval. Zoper slednjega bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

NESREČA S ŠTIRIKOLESNIKOM

9. 11. 2019 v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kateri je bil udeležen voznik štirikolesnika. Slednji se je v nesreči lažje telesno poškodoval in bodo zoper navedenega uvedli postopek o prekršku.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

9. 11. 2019 v večernem času so v Mestinju obravnavali vlom v stanovanjsko hišo skozi okno. V stanovanju je storilec pregledal predale, vendar odtujil ni ničesar. Zoper storilca sledi kazenska ovadba.

UDARIL GA JE ZNANEC

9. 11. 2019 v večernem času so bili obveščeni, da je v lokalu v naselju Šmarje pri Jelšah prišlo do besednega spora med gostoma lokala. Pri tem je gost svojega znanca žalil, nakar pa ga je z roko udaril po glavi. Zoper kršitelja bo uveden postopek v zvezi storitve prekrška.