Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 5. 11. 2019 (v hišo in avtomobile metali jajca, pretep, nasilen bivši partner,…)


Tuncovec, 29.10.2019

Policisti so po obvestilu občana v Tuncovcu izsledili 3 ilegalne prebežnike, državljana Pakistana in 2 državljana Irana. Še isti dan so policisti v Dobovcu pri Rogatcu pri ilegalne prehodu državne meje zalotili državljana Turčije. Vsi tujci so bili po končanem postopku vrnjeni v R Hrvaško.

Donačka gora, 3.11.22019

Policist so ustavili voznika osebnega vozila, ki je premočno pogledal v kozarec, saj je preizkus pokaza 0.94 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelju je bilo odvzeto vozniško dovoljene, za prekršek pa se bo moral zagovarjati pri pristojnem sodišču.

Dne 31.10.2019 so policisti ustavili še enega voznika, ki mu je preizkus pokazal 0,72 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Voznik se z rezultatom ni strinjal, zato je bil odpeljan na strokovni pregled. Kršitelju je bilo odvzeto vozniško dovoljene, za prekršek pa se bo moral zagovarjati pri pristojnem sodišču.

Rogaška Slatina, 31.10.2019

Občana sta prijela tri mlade fante, ki so v hišo metali jajca. Ugotovljeno je bilo, da so jajca uporabljali tudi dan prej, ko so obmetavali mimovozeča vozila. Dvema je bil izdan plačilni nalog, o sankciji mladoletnikovega vedenja pa bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 31.10.2019

Policisti so bili obveščeni o pretepu pred lokalom v Rogaški Slatini. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

RogaškaSlatina, 3.11.2019

Policisti so bili obveščeni o nasilju bivšega partnerja nad bivšo partnerko in njenim trenutnim partnerjem. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, na tožilstvo pa bo podana kazenska ovadba.