Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Moj mesar Jože v Poljčanah odpira novo prodajalno

moj-mesar-joze-poljcane-nas2Moj mesar Jože je sicer s svojo mesnico v Poljčanah prisoten že skoraj 11 let. A v petek je v tem kraju pod Bočem odpirl novo prodajalno, v kateri ponuja široko paleto domačih visoko kvalitetnih mesnih izdelkov, kot so znana Kozjanska klobasa, krvavice, salame, pečenice, itd., pa tudi kvalitetne domače nemesne izdelke, od kruha iz krušne peči, do testenin in vrste slaščic.

Ena izmed novosti, ki jo Moj mesar Jože pripravlja v novi enoti v Poljčanah, je dnevna ponudba gotovih jedi, kot so enolončnice, čevapčiči, vampi, itd.. Te lahko kupci pri Mojem mesarju Jožetu kupujete dnevno ali pa prejšnji dan do pete ure naročili za naslednji dan. V novi enoti v Poljčanah Moj mesar Jože ponuja tudi široko paleto kvalitetnih domačih mesnih izdelkov, kot je na primer eden izmed njegovih najbolj znanih in prodajanih produktov Kozjanska klobasa, pa tudi vse ostalo, kar se ponavadi izdeluje ob kolinah.

 

moj-mesar-joze-poljcane

Tudi v mesnici v Šmarju pri Jelšah po bo novem mogoče dobiti razne enolončnice, od pasulja, bograča, ričeta in drugih,  z naročilom dan vnaprej tudi v večjih količinah
Moj mesar Jože ne ponuja samo mesenih izdelkov, ampak tudi pestro paleto drugih domačih dobrot

moj-mesar-joze-1V ponudbi Mojega mesarja Jožeta je tudi veliko “nemesnih” domačih izdelkov iz testa (kruh iz krušne peči, testenine, mlinci,…), to pa bo v Poljčanah zaokrožala široka paleta slaščičarskih izdelkov Pekarne Težak. Ker pa se k odlični hrani vedno prileže tudi dobro vino, niso pozabili niti na domačo ponudbo te žlahtne pijače, za kvaliteto katere stoji Hiša vin Emino.

Nova enota Moj mesarja Jožeta se nahaja v poslovnem centru, ki ga najdete v središču Poljčan nasproti občine. Moj mesar Jože bo odprt od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ob sobotah pa do 13. ure. Ob nedeljah in praznikih pa Moj mesar Jože že tradicionalno ne obratuje. Njihova filozofija je namreč: “Ponujamo tako vrhunsko kvaliteto, da so zaposleni ob nedeljah in praznikih lahko doma z družinami”. Tudi sicer se Moj mesar Jože ne ozira samo na zadovoljstvo kupcev, temveč tudi na zadovoljstvo svojih zaposlenih, zato je njihov odpiralni čas nekoliko krajši kot običajno. Moj mesar Jože s to miselnostjo v Poljčanah uspešno posluje že 11 let.