Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti s kopico medalj z močnega mednarodnega turnirja Ljubljana Open 2019


img_20191116_120729

Minulo soboto je v Ljubljani potekal velik mednarodni turnir Ljubljana Open 2019. Udeležilo se ga je rekordnih 769 tekmovalcev iz 14 držav in 134 klubov, med katerimi je bilo tudi 9 karateisti Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

V katah so se posamezniki KKKO zavihteli tik pod ali pa na sam vrh v posameznih kategorijah. V kategoriji kata dečki 10 in 11 let sta nastopila Grega Zbil in Filip Lotrič. Grega Zbil je prišel do polfinala, katerega je izgubil, a nato po repasažu zanesljivo osvojil 3. mesto. Filip Lotrič je prav tako izgubil v polfinalu, vendar po repasažu ni uspel premagati nasprotnika in tako na koncu osvojil nehvaležno 5. mesto.

V kategoriji dečki 8 in 9 let sta nastopala Vinko Juraja in Tilen Prah. Oba sta odlično izvajala kate in sta se tako srečala v finalu, kjer je nekoliko boljšo izvedbo kate pokazal Tilen Prah in zmagal. V kategoriji višje, 10 in 11 let (8-6.KYU) je še enkrat nastopil Vinko Juraja in tudi tam prišel v finale ter ponovno osvojil 2. mesto. V kategoriji mlajših kadetov je Luka Bele po repasažu osvojil 3. mesto.

Medalje so osvajali tudi borci. Prvi je začel najmlajši Leon Sodin, ki je v kategoriji 8 in 9 let -30 kg osvojil 3. mesto, v kategoriji višje dečki 10 in 11 let +45 kg pa je 3. mesto, po zelo dobri taktiki, osvojil Benjamin Herman. Edina borbašica Lara Sodin je v kategoriji ml. kadetinje po zelo dobrih bojih za las ušla finalu. Na koncu je osvojila 3. mesto. Še zadnji predstavnik borcev je bil izkušeni Žan Luka Lesnika, ki je nastopal v dveh kategorijah. V kategoriji kadeti +70 kg ni osvojil vidnejše uvrstitve, kategorijo višje, mladinci +76 kg pa je po repasažu osvojil končno 3. mesto. Vodja ekipe tekmovalcev je bil Dani Lotrič.