Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni koncert dijaške skupnosti šolskega centra Rogaška Slatina 2019 (foto, video)


Minuli četrtek je Dijaška skupnost Šolskega centra Rogaška Slatina organizirala dobrodelni koncert, katerega izkupiček je namenjen šolskemu skladu.

img_1851-custom

Dobrodelnost

Gre že za skoraj tradicionalni koncert, saj so ga letos priredili že sedmič. Denar zbran na koncertu gre šolskemu skladu, ki zagotavlja pomoč socialno šibkim dijakom, hkrati pa omogoča nadstandardne dejavnosti v šolskem programu, in ureditev šolske okolice ter opreme. Koncert vsako leto znova dokazuje, da ljudje povezani s šolo radi stopijo skupaj za dober namen.

img_1927-custom

Kvalitetna glasba

Dvorano Kulturnega centra Rogaška Slatina so mladi, in tudi malo bolj izkušeni glasbeniki napolnili z mladostniško energijo in kakovostno glasbo. Prireditev sta povezovali dijakinji Ema Rojs in Eva Zupanec.

Nastopili so: Kaja Humski, KD Vitis, Marin Horvat in Miljenko Pernjek, Pevski zbor ŠCRS, skupina Chaves, YouniteGlasbena skupina ŠCRS, Šani ŠeniKatja Zgojznik in Luka Turk, ter skupina Jeanette. Vsi nastopajoči so prejeli močan aplavz publike, ki je lahko uživala v zelo raznoliki glasbi.

Poleg zgornjega posnetka, si lahko ogledate tudi utrinke s koncerta v spodnji galeriji.

Žiga Lah Koštomaj