Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec dvakrat vodil, na koncu veselje Rusov


V zadnji in odločilni tekmi elitnega dela evrvopske lige prvakov v futsalu ekipi Dobovca v Moskvi ni uspelo presenetiti domačinov, ki so se uvrstili na zaključni turnir.

Slovenski prvaki so proti gostiteljem turnirja dvakrat povedli in dobili prvi polčas. Domači so kmalu po glavnem odmoru uspeli izenačiti. Eden odločilnih trenutkov je bil njihov tretji gol. Ko se je Dobovec povsem odprl, so Rusi še povišali razliko.

Dobovec Pivovarna Kozel : KPRF* 2:5 (2:1)
1:0 Čeh (7.’), 1:1 Niyazov (9.’), 2:1 Matošević (17.’), 2:2 Castanhassi (22.’), 2:3 Bagirov (33.’), 2:4 Burkov (38.’), 2:5 Lin (40.’)

Kujtim Morina, trener Dobovca: „Imeli smo vrhunski prvi polčas, potem pa smo prehitro dobili tisti gol za 2:2. Vrnili smo jih v igro, tisti gol jim je dal moči. Po tem zadetku kot da nismo več igrali. Rešitve smo iskali v nekih dolgih žogah,“ nadaljuje Morina, ki pa na koncu poudari, da nima svojim fantom kaj očitati.

Rok Mordej, igralec Dobovca: „Predvsem smo dobili prenaivne zadetke, predvsem 2. in 3. gol, na tako pomembni tekmi. Pa tudi taktično smo malce slabše stali v nadaljevanju tekme, pošle so nam moči. Če želiš biti uspešen na tako pomembnem srečanju, se mora zgoditi vse, kot si si zamisliti. Nimamo si kaj očitiati. Hvala stroki, hvala igralcem, hvala sponzorjem in upravi.”

foto: FKDPK, *KPRF je kratica za Komunistično partijo Ruske federacije