Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: tajnik občine, šofer, monter, zdravnik, …


Razmere na trgu dela so trenutno zelo spodbudne. Na Celjskem je trenutno na voljo več kot 500 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Mont 4U, montaža industrijskih strojev in naprav, d.o.o. išče večje število monterjev strojnih inštalacij z osnovnim komuniciranjem v nemščini za delo v tujini. Čas za prijavo je do 15. 12.

Trans de-jus, logistika in najemi, d.o.o. iz Rogaške Slatine išče voznika tovornega vozila za polni delovni čas za 12 mesecev. Čas za prijavo je do 19. 12.

Tegometall inženiring, proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. iz Šentjurja zaposli delavca za delo na projektih (prevzem in izvedba projekta izdelave trgovinske opreme od začetne do končne faze). Čas za prijavo je do 15. 12.

ES Projekt, servis industrijske opreme d.o.o. iz Rogaške Slatine, zaposli več vodo-inštalaterjev (inštalater ogrevalne tehnike). Prednostno obravnavajo izkušen in / ali nemško govoreči kader. Čas za prijavo je do 25. 02. 2020.

Diagnostika – storitve, inženiring Dušan Plevnik s.p. iz Olimja zaposli moškega vodjo del za gradbena in inštalaterska dela na terenu. Čas za prijavo je do 04. 12.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Občina Rogaška Slatina za polni delovni čas zaposli tajnika občine s 7 letnimi izkušnjami.

Prenovljeni Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah še vedno išče več specialistov: družinske medicineginekologije in porodništvaoftalmologijeza delo v prehospitalni NMP in psihologa. Pa tudi zobozdravnika brez specializacije z licenco PPD3. Čas za prijavo je do 05. 12.

Zdravstveni dom Šentjur do konca leta 2020 išče psihologa in dietika. Čas za prijavo je do 05. 12.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Fragmat, Tovarna izolacijskega materiala d.o.o. iz Laškega za polni delovni čas zaposli proizvodnega delavca in  skladiščnika – komisionarja. Čas za prijavo je do 02. 12.

Verteks TG, tiskarstvo, proizvodnja, trgovina, promet in storitve, d.o.o. iz Celja zaposli slikopleskarja za notranja in zunanja slikopleskarska dela. Čas za prijavo je do 04. 12.

Intercom Celje trgovska družba d.o.o. iz Teharja zaposli skladiščnika za pripravo, izdajo in pakiranje naročenega blaga. Čas za prijavo je do 04. 12.

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. zaposli več delavcev za  delo v livarni – proizvodnja ulitkov (čistilec litine, jedrar, posluževalec afl in priprave peska, talilec). Čas za prijavo je do 05. 12.

Odeja puhek, trgovina s tekstilom, Danijela Kocmur s.p. za božično novoletnem sejmu v Celju prodajalca/ko na stojnici. Čas za prijavo je do 02. 12.

Terme Dobrna, termalno zdravilišče d.d. za polni delovni čas zaposli natakarja in maserja. Čas za prijavo je do 5. 12.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Zdravstveni dom Celje zaposli zdravnike specialiste: pedopsihiatrijedermatovenerologijedružinske medicinefizikalne in rehabilitacijske medicinemedicine dela, prometa in športapediatrijeppd 3 – zdravnik specialist dermatovenerologije. Čas za prijavo je vsaj do konca 2019.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli delovnega terapevta – pripravnika, za delo z osebami s psihično motnjo. Čas za prijavo je do 06. 12.