Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Črni petek

real_1573633493

Brez skrbi, tokrat ne bomo govorili o nobeni temačni temi, čeprav naslov morda namiguje drugače.

Malce bolj podrobno bomo spoznali Black Friday oziroma črni petek, ameriški nakupovalni praznik, ki ima tudi pri nas vsako leto več privržencev. Kar seveda ni nenavadno, saj lahko takrat zaradi visokih popustov prihranite lepo vsoto denarja in si na ta način lažje uresničite kakšno skrito željo.

Vsakič drug petek

Black Friday oziroma črni petek nima vnaprej določenega datuma, saj je povezan z ameriškim zahvalnim dnevom, ki ga vedno praznujejo četrti četrtek novembra, črni petek pa je dan, ki mu sledi. Letos je ta dan 29. november, kljub temu pa bodite pozorni že kakšen dan prej, saj prijazni spletni trgovci nekoliko podaljšajo akcije in vam tako omogočijo več dni ugodnih nakupov. Seznam želja si pripravite že prej, saj bo tako odločitev lažja, če pa ste še posebej organizirani, boste na ta način videli, koliko vam je uspelo prihraniti.

Privoščite si nekaj za dušo

Čas popustov je tudi priložnost, da si privoščite nekaj, kar sicer ni najcenejše, vendar vas bo razveseljevalo dlje časa. Zase ali za svoje bližnje lahko izberete dober parfum, ki ga boste lahko uporabljali več mesecev, pri tem pa se odločite za prodajalca, ki vam omogoča bogato izbiro. Pomembno je, da dobro poznate svoj okus ali okus obdarovanca oziroma obdarovanke, saj se boste tako lažje odločili, ali bo pravilna izbira ena od znanih parfumskih uspešnic priljubljenih znamk Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent ali Armani, ali pa boste zadeli v polno z nišnimi parfumi za poznavalce.real_1573634021

Če niste prepričani, za katero znamko bi se odločili, si lahko pomagate tudi z iskanjem po vrstah dišav; tako morate vedeti le, ali ščete cvetlične, vodne ali lesne vonje.

Življenje je lepo

Po uspešno opravljenem ugodnem nakupu si lahko prepevate tudi Življenje je lepo. Morda so imeli prav to v mislih izdelovalci parfumske vode Lancôme La Vie Est Belle, dišave za ženske s sladko cvetlično noto, ki je primerna za vsakodnevno uporabo, proizvajalci pa so jo namenili samozavestnim ženskam, ki se ne uklanjajo pritiskom družbe. Dišava je prišla na trg leta 2012, pri nastanku pa so sodelovali kar trije francoski mojstri parfumov. Steklenička ponazarja nasmeh in je predelava prvotne različice iz leta 1949.

real_1573633397

Vas je že prijela nakupovalna mrzlica in že veste, kaj si boste privoščili 29. novembra? Čeprav se prava sreča v življenju skriva drugje, v tistih, ki so z vami v lepih in manj lepih trenutkih, pa zagotovo ne škodi, če si dan nekoliko polepšate s kakšnim prvovrstnim izdelkom, ki ima ravno zelo ugodno ceno.