Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na domače tekme KK Šentjur v sezoni 2019/20 – ponujamo pol cenejše sezonske vstopnice


Naslednji konec tedna bodo košarkarji KK Šentjur odigrali prvo domačo tekmo letošnjega državnega prvenstva. Gostili bodo ekipo Helios Suns iz Domžal.

KK Šentjur letos že 20. leto zapored nastopa v prvem rangu državnega prvenstva – 1. SKL. Kot običajno bo klub sodeloval tudi v državnem pokalnem tekmovanju (Pokal Spar).

Vse domače tekme bo Šentjur igral v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Vodenje šentjurske ekipe je letos prevzel Saša Dončić, oče slovenskega čudežnega dečka košarke.

Ekipa Košarkarskega kluba Šentjur je pripravljena na novo sezono, ki bo že 20. zaporedna v prvoligaški konkurenci. Kadrovska zasedba se je glede na tisto iz zadnje sezone precej prevetrila, cilji pa so podobni kot vsa zadnja leta – sodelovati v ligi z prvaka.

KK Šentjur je sezono odprl z gosotvanjem na Polzeli. Po dobri prvi četrtini so v nadaljevanju popustili in visoko izgubili. Poročilo tekme najdete TUKAJ (klik)

ekipa-kk-sentjur-1Pod vodstvom novega glavnega trenerja Saše Dončića so se košarkarji zbrali sredi avgusta in po uvodnih treningih del priprav opravili v Srbiji, kjer je do izraza prišlo sodelovanje s partnersko občino Požega. Tam so začeli tudi s prvimi pripravljalnimi tekmami, preizkuse pa so opravljali tudi z zasedbami, ki bodo igrale v mednarodnih tekmovanjih, kot npr.: Krka, Cedevita Olimpija in Nymburk. Preostali štab ostaja nespremenjen: pomočnik Ožbej Stane, fizioterapevt Luka Mirnik, kondicijski trener Matevž Koleša, uradni predstavnik in športni direktor Dejan Fideršek.

Igralski mozaik znova premešan

Moštvu se je pred enim tednom pridružil 190 cm visoki srbski branilec Aleksandar Vlahović, ki je nadomestil Američana Tadrica Jacksona. 29-letnik je v prejšnji sezoni igral v bukareštanski Steaui in ima precej mednarodnih izkušenj. Pred slabim mesecem dni je pogodbo podpisal 28-letni Jakob Čebašek, ki je prejšnjo sezono začel v Belgiji in zaključil pri prvakih v Kopru. 200 cm visoki krilni igralec je bil leta 2017 najbolj koristen igralec prve lige, pred letom dni pa je opazno nastopil tudi za člansko reprezentanco.

Od prejšnje sezone v ekipi ostajajo štirje igralci. Tretjo sezono bo v Šentjurju krilni center Miloš Pešić (206 cm, 34 let), ki bo nosil tudi kapetanski trak. Drugo sezono ostaja bosanski center Emir Ahmedović (217, 24), ki je poleti sodeloval v reprezentančni akciji. Drugo sezono bosta odigrala tudi branilec Jan Strmčnik (188, 21) in krilo Jernej Ledl ( 193, 22). V ekipo se je po dveh sezonah vrnil Ivan Držić (204, 36), za katerega bo to sicer že sedma sezona v Šentjurju. Na položaju branilcev bo konkurenca huda, saj bodo za igralni čas kandidirali še trije novinci. Jan Rebec (192, 26) je zadnjo sezono igral pri Olimpiji, Jure Špan (193, 24) je zaključil z ameriško univerzitetno košarko v ligi NCAA 1. Patrik Tabak (195, 19) bo igral kot posojeni igralec Rogaške, predprejšnjo sezono pa je bil član ekipe iz Podčetrtka.

V članski ekipi bo registriranih še pet mladih domačih igralcev: Nejc Dolinšek, Luka Gunzek, Miha Naprudnik, Luka Verhovšek in Tjaž Zajko.

Razpored vseh tekem KK Šentjur v sezoni 2019/2020 (za podrobnosti kliknite na sliko spodaj):

razpored-tekem
Razpored vseh tekem KK Šentjur v sezoni 2019/2020 (klik na sliko za podrobnosti)

Za vse ljubitelje košarke so pripravili tudi sezonske vstopnice po ugodnejših cenah. Še ugodnejša je ponudba v predprodaji, ki traja do vključno prve domače tekme državnega prvenstva.

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.

Vstopnice je v predprodaji do vključno dneva pred tekmo moč kupiti preko spleta (klik) in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …).

Vse ostale podrobnosti glede vstopnic najdete TUKAJ (klik!)

S KOZJANSKO.INFO SO SEZONSKE VSTOPNICE ZA KK ŠENTJUR POL CENEJŠE

Kot je že v zadnjih letih tradicija, spletni portal Kozjansko.info v sodelovanju s KK Šentjur šestim svojim bralcem omogoča nakup sezonskih vstopnic pol ceneje od predprodajne cene.

Pol cenejše sezonske vstopnice naročite na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si:

kk-sentjur-2019-klik