Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Turnir povabljenih dvojic ob 20-letnici društva


Tenis klub Kozje turnirje povabljenih dvojic organizira ob različnih priložnostih že od leta 2001 dalje.  Letošnji je bil posvečen praznovanju 20-letnice društva, izpeljali pa so ga na drugo oktobrsko nedeljo.

Na turnir so povabili nekaj dvojic iz teniških klubov s katerimi največ oziroma najdlje sodelujejo, preostale dvojice pa so sestavljali nekdanji in sedanji člani domačega društva. Turnirja so se tako poleg domačih udeležile še dvojice iz teniških klubov Brestanica, Rogaška Slatina in Šentjur. Na turnirju je sodelovalo sedem dvojic, ki se je med sabo pomerilo vsaka z vsako na dve osvojeni podaljšani (tie-break) igri.

tenis_kozje_20-letnica_2019_najboljseV lepem jesenskem vremenu ter ob dobri družbi starih teniških prijateljev rezultat sicer ni bil najpomembnejši, kljub temu pa naj omenimo najuspešnejše. Prvo mesto je z maksimalnim številom zmag osvojila dvojica iz Teniškega kluba Brestanica, ki sta jo sestavljala Tomaž Omerzel in Marko Kenig. Na drugo mesto se je uvrstila dvojica, ki sta jo sestavljala najstarejši in najmlajši udeleženec turnirja, prvi trener tenisa v Kozjem, Tibor Palffy  iz Brežic in aktualni vodja teniške šole v Kozjem Blaž Hartl. Tretje mesto pa sta osvojila predsednik domačega društva Roman Gradišek in Tadej Hartl.

S tem prireditev Tenis kluba Kozje ob 20-letnici društva še ni konec, saj konec novembra pripravljajo še svečano akademijo na kateri bodo predstavili tudi monografijo društva. (R.G.)

polovicka-rokomenta-simfonija