Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 9. 10. 2019


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaRogaška Slatina, 1. 10. 2019

Na PP Rogaška Slatina se je zglasil oče s svojim mladoletnim sinom in prijavil, da je sina pred šolo napadel in pretepel dijak višjega letnika. Policisti o dogajanju zbirajo obvestila in bodo osumljenega kazensko ovadili.

Rogaška Slatina, 2. 10. 2019

Neznani voznik je na parkirnem prostoru trgovskega centra v Rogaški Slatini trčil v tam parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti o pobeglem vozniku zbirajo obvestila.

Rogaška Slatina, 4. 10. 2019

Občan je na PP Rogaška Slatina prijavil, da mu je neznanec zlorabil plačilno kartico. Na neznan način je prišel do njegovih podatkov in opravil plačilo v znesku skoraj 500 EUR.

Rogatec 6.10.2019

Policisti so ustavili voznika, ki je pregloboko pogledal v kozarec in napihal 0,78 mg/l. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga posredovali sodišču, ki bo odločalo o sankciji in odvzemu.

Podplat, 7. 10. 2019

Policisti so v bližini Podplata na železniških tirih prijeli državljana Alžirije. Ugotovljeno je bilo, da je nezakonito prečkal državno mejo v Trličnem in nato pot v notranjost nadaljeval po železniških tirih. Tujec je zaprosil za mednarodno zaščito.

Rogaška Slatina, 8. 10. 2019

Varnostnik je v eni slatinskih trgovin pri tatvini artikla prijel moškega. O dogodku je obvestil policiste, ki bodo moškega kazensko ovadili.