Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 2. 10. 2019 (pretep pred lokalom, zaseg prepovedane droge, ilegalec na potovanje z vlakom,…)


Podplat, 23.09. 2019

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, kjer je voznik tovornega vozila trčil v prometno signalizacijo. Opravljen je bil ogled kraja nesreče, vozniku pa izdan plačilni nalog.

Irje, 23.09.2019

Obveščeni so bili o prometni nesreči v katri so bila udeležena tri vozila. Ena oseba se je pri tem telesno poškodovala. Do nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika osebnega avtomobila, ki mu je je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 26. 9. 2019

Policisti so pri občanu na območju Rogaške Slatine opazili posajenih nekaj sadik konoplje, ki so mu bile zasežene. Po opravljeni analizi bo zoper njega uveden postopek o prekršku.

Istega dne so policisti opravili še hišno preiskavo na podlagi odredbe sodišča. Pri tem je bila zasežena manjša količina neznane snovi, za katero se sumi da je prepovedana droga ter predmeti, ki bodo služili kot dokaz pri obravnavi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Rogatec, 27. 9. 2019

Policisti so bili obveščeni o pretepu pred lokalom v Rogatcu. Trije gostje, ki so pregloboko pogledali v kozarec, so se najprej sprli, nato pa še pomerili svoje moči. Pri tem sta bila dva izmed njih poškodovana in sta bila odpeljana na pregled v SB Celje. Policisti vodijo predkazenski postopek, hkrati pa zbirajo še obvestila o prekršku zaradi točenja alkohola vinjenim osebam.

Rogaška Slatina, 28.09. 2019

Obveščeni so bili o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v hišo skozi balkonska vrata in okno, odnesel pa ni nič. Policisti zbirajo obvestila o neznancu, občane pa opozarjajo, da s svojim premoženjem ravnajo odgovorno (zaklepanje, pospravljanje,…) ter o pojavu sumljivih vozil oz. oseb obveščajo policijo.

Rogaška Slatina, 28. 9. 2019

Policisti so pri patruljiranju po Rogaški Slatini opazili, da je neznanec razbil steklo na vratih stranišča na AP v Rogaški Slatini. O vandalu zbirajo obvestila.

Rogaška Slatina, 29. 9. 2019

Policisti so obravnavali dva udeleženca cestnega prometa, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo in bila za povrh še pod vplivom alkohola ter jima zasegli prevozni sredstvi. Prvi je ostal brez kolesa z motorjem, drugi pa brez delovnega stroja. O sankciji bo odločalo sodišče.

Rogatec, 30. 9. 2019

Po obvestilu sprevodnice, da je v Dobovcu na vlak vstopila sumljiva oseba, so policisti prijeli državljana Alžirije, ki je nezakonito prestopil državno mejo. Po izvedenem postopku je bil vrnjen hrvaškim varnostnim organom.