Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jesenske aktivnosti Območne obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah


ooz_mos_2019Upravni odbor OOZ Šmarje pri Jelšah je na 52. Mednarodnem sejmu MOS v Celju obiskal svoje člane razstavljavce. Pomen sejma se z leti spreminja, a nekateri člani se ga redno udeležujejo, saj se zavedajo, da je prisotnost izredno pomembna predvsem za povezovanje s posredniki in drugimi podjetji, medtem ko se število direktnih kupcev na sejmu z leti zmanjšuje.

Člani zbornice so se tretji vikend v septembru odpravili na ekskurzijo po ravnicah Vojvodine. Subotica, Zrenjanin, Novi Sad in mnogi manjši kraji so izžarevali svojo posebno naravo, ki je odraz različnih narodov in kultur združenih na enem območju. Prijetna družba, enkratno vreme in poučne predstavitve so pripomogle k pozitivnim vtisom, ki so jih udeleženci ponesli nazaj v domovino.

Srečanje je gostila OOZ Slovenske Konjice, ki je goste povabila na Pot med krošnjami
Srečanje je gostila OOZ Slovenske Konjice, ki je goste povabila na Pot med krošnjami

Pomen povezovanja in sodelovanja je v današnjih časih izrednega pomena, česar se zavedajo tudi v vseh območnih zbornicah. Na regionalnem srečanju predsednikov in sekretark OOZ Celje, OOZ Laško, OOZ Slovenske Konjice, OOZ Šentjur in OOZ Šmarje pri Jelšah je tekla beseda o pobudah za še boljše delovanje zbornice, o skupnih načrtih ter medsebojnih povezavah, ki jih bodo zbornice zagotovo pletle tudi v prihajajočih letih.

ooz_znanci_prijatelji_2019Konec jeseni pa bo zaznamovalo praznovanje 40. obletnice OOZ Šmarje pri Jelšah. V Večnamenski dvorani v Podčetrtku bo zbornica podelila jubilejna priznanja ter s prijetnim programom in slastno kulinarično spremljavo obeležila štiri desetletja delovanja. Na prireditev so vljudni vabljeni vsi člani zbornice in tudi ostali lokalni podjetniki, računovodje in odvetniki,  ki  dnevno zagotavljajo delovna mesta in omogočajo razvoj malega gospodarstva na našem območju. Za več informacij o prijavi na dogodek lahko pišete na [email protected]. Podjetniki pa vljudno vabljeni tudi k dobrodelnosti v akciji, ki jo ob praznovanju pripravlja zbornica za lokalne otroke. Več o tem še sledi.

(AR)