Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gostilna KRPAN za svoje goste pripravlja posebno martinovo večerjo. Vabljeni!

gostilna_krpan_jumbo_web

Želite letošnjo martinovo večerjo preživeti v čudovitem ambientu z odličnim vzdušjem ob živi glasbi ter vrhunsko hrano in vini? Vse to vam pripravljajo v novi Gostilni Krpan v Šmarju pri Jelšah.

logo_gostilna-krpan-1Martinova večerja, ki jo v novi Gostilni Krpan v Šmarju pri Jelšah pripravljajo prvič, bo temu primerno prvovrstna. Za vas namreč pripravljajo vrhunski martinov meni, ki bo pospremljen z izborom vrhunskih vin lokalnih šmarskih vinarjev. Vinsko spremljavo so namreč v Gostilni Krpan pripravili skupaj z Društvom vinogradinkov in kletarjev Trta Šmarje. Gostje se bodo tako razvajali ob požirkih vrhunskih vin Smole, Planinšek, Vreže, Plevnik in Namurš.

Odlično hrano in vinski izbor pa bo oplemenitil še pester spremljevalni programom z živo glasbo. Med drugim bodo muzikantje, skupaj z Društvom vinogradinkov in kletarjev Trta Šmarje, izvedli krst mošta.

Če torej želite biti del nepozabne martinove večerje v Gostilni Krpan, lahko že danes rezervirate svojo mizo na telefonski številki: 03 817 11 00. Cena martinove večerje je 30 €.

Po Martinovem bodo v Gostilni Krpan pogled že usmerili proti veselemu decembru

logo_gostilna-krpan-2Gostilni Krpan pa gostov ne želijo razvajati le za Martinovo, zato svoj pogled že usmerjajo tudi v prihajajoči veseli december. V njem bodo svojim gostom ponovno z največjim veseljem pripravljali odlične večere ob izvrstni kulinariki, ki bodo vsak petek in soboto popestreni še z živo glasbo. Vse skupaj bo ponovno pospremljeno z vrhunskimi vini šmarskih vinarjev združenih v Društvu vinogradinkov in kletarjev Trta Šmarje.

Ker pa se odlično leto enostavno mora zaključiti z odlično postrežbo in zabavo, pa v Gostilni Krpan tudi že sprejemajo rezervacije za zaključene družbe in letne zaključke podjetij.

Seveda pa svoje goste vabijo tudi na okusne vsakodnevne malice, jedi po naročilu, pice, sladice, vikend kosila, razna praznovanja, ponujajo pa tudi catering pri vas doma.

Vaše družbe se v Gostišču Krpan vedno veselijo!

Meni in vinska spremljava za martinovo večerjo 2019 v Gostilni Krpan:

gostilna_krpan_martinov-menu_za_objave-01