Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ansambel Petka po 12 letih z novim članom


Prvi oktobrski petek je ansambel Petka v hruševski dvorani s koncertom obeležil 12-letnico delovanja. Zasedba je pred kratkim izdala svoj tretji glasbeni album, Vse bi storil, sinko moj.

ansambel_petka_2019_nagovorNa koncert so povabili glasbene prijatelje, ki so bili ob njihovi poti svojega ustvarjanja. Na odru so se zvrstili ansambli Unikat, Mladi korenjaki, Smeh, Vikend, Spev in Modrijani.

Prav za ta večer so fantje pripravili posebno presenečenje. Zaigrali so venček Koširjevih, kot solisti pa so nastopali Stane Žekar (Petka), Rajko Petek (Vikend), Rok Švab (Modrijani) in Blaž Turinek (Mladi korenjaki).

ansambel_petka_2019_2Ob koncu koncerta je mikrofon v roke vzel vodja ansambla Matjaž Vodišek, ki je bil sicer tudi idejni vodja in organizator koncerta. Ob koncu tega koledarskega leta namreč ansambel zapušča njihov trobentar Urban Sadek.
Matjaž mu je namenil nekaj zelo lepih besed, saj njegovo osebno odločitev podpira. Urban se bi namreč rad posvetil družini in svojim hobijem – planinarjenju in plezanju.

Ansambel Petka je na koncertu predstavil tudi novega člana, trobentarja Dejana Freceta, ki bo od novega leta redni član Petke.

*foto: AP