Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Alya navdušila v Šmarju pri Jelšah!


Alya je s koncertom “Iz dnevne sobe” navdušila šmarsko publiko!

Alya je znana po svoji energični prezenci. Tudi v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah je s svojo energijo na noge spravila vse udeležence koncerta, ki so prepevali, ploskali in uživali ob ritmih njene glasbe. Poleg njenih novejših in najbolj znanih pesmi, je odlično odpela tudi nekaj skladb drugih znanih slovenskih avtorjev.

alya6-custom

Mladostno energijo so vnesli tudi Ajda Kokot in Mladinski pevski zbor OŠ Šmarje pri Jelšah, ki so z Alyo odpeli nekaj pesmi.

Odlično vzdušje

alya4-customLestenec na stropu, preproge na tleh, kavč, svečniki, in posebna osvetlitev so rekviziti, ki so na odru ustvarili zelo romantično vzdušje. Ideja turneje in najnovejšega albuma “Iz dnevne sobe” je poudariti sproščenost, domačnost in užitek v glasbi. Tega občutja se hitro naleze tudi publika in rezultat je koncert v katerem lahko uživa prav vsak!

Po koncertu je pevka vse obiskovalce povabila na kozarček “Penine Alya”, Radgonskih Goric. V sproščeni družbi so tako lahko uživali v klepetu, Alya pa je bila odprta za fotografiranje in deljenje avtogramov.

Ker je tako prijetne trenutke težko ubesediti, vas vabimo da si pogledate videoposnetek utrinkov:

Prav tako pa lahko preverite še fotogalerijo:

Žiga Lah Koštomaj