V nedeljo še zadnje dejanje Rokovega poletja 2019. Predzadnja dva koncerta navdušila (foto, video)

13. 9. 2019 6:30

Zadnji teden avgusta sta se v sklopu letošnjega Rokovega poletja odvila še predzadnja koncerta. V cerkvi Sv. Roka so najprej nastopili člani vokalne skupine Ingenium Ensemble, nekaj dni za njimi pa še člani Ljubljanskega godalnega ansambla s solistkama Ingo Ulokino in Jadranko Juras. Oba dva koncerta sta obiskovalcem pričarala magičen večer. Spodaj vas vabimo k ogledu utrinkov s koncertov.

V nedeljo, 15. septembra ob 19. uri se bo v cerkvi Sv. Roka odvil še zadnji koncert Rokovega poletja 2019 z odličnim harmonikarskim orkestrom Glasbene šole Rogaška Slatina.

Vabilo harmonikarskega orkestra Glasbene šole Rogaška Slatina:

Koncert vokalne skupine Ingenium Ensemble

V petek, 23. avgusta, se je v cerkvi sv. Roka odvil odličen koncert vokalne skupine Ingenium Ensemble, ki je z bogatim glasbenim repertoarjem navduševala številno občinstvo. Celoten koncert najbolje povzame komentar obiskovalke koncerta, ki je dejala: “Še vedno mi v ušesih odmevajo angelski glasovi ansambla Ingenium, ki so v cerkvi sv. Roka božali naša ušesa in dušo…”

Vabljeni k ogledu fotoutrinkov koncerta:

Koncert Ljubljanskega godalnega ansambla s solistkama Ingo Ulokino in Jadranko Juras

Konec avgusta pa se je v cerkvi sv. Roka odvil še koncert Ljubljanskega godalnega ansambla s solistkama Ingo Ulokino in Jadranko Juras. Nastopajoči so pripravili čudovit program, ki je številne obiskovalce popeljal vse od klasične glasbe W. A. Mozarta, pa do ritmov A. Piazzolle.

Vabljeni k ogledu fotoutrinkov koncerta:

Sledi še veliki finale Rokovega poletja 2019

V cerkvi sv. Roka se je to poletje odvilo veliko odličnih koncertov in tudi zaključni. Koncert harmonikarskega orkestra Glasbene šole Rogaška Slatina, ne bo izjema! Odvil se bo v nedeljo, 15. septembra ob 19. uri v cerkvi sv. Roka.

Čaka vas pester glasbeni program, ki ga bodo popestrili tudi s solisti. Razkrijemo lahko, da bo ena od glasbenih gostij tudi violinistka Inga Ulokina, ki so jo obiskovalci že lahko slišali v okviru Rokovega poletja. Ostali solisti pa zaenkrat še ostajajo skrivnost. Mnogo razlogov torej, da zadnjega dejanja Rokovega poletja 2019 enostavno ne smete zamuditi.

foto: Ajda Samec

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
291 queries in 4,258 seconds.