Štajerski val bučno proslavil 66-letnico (foto, video)

8. 9. 2019 23:24

Štajerski val je minule dni dopolnil že 66 let. Rojstni dan je bučno proslavil s ŠtajerFEST-om, ki je v Šentjur, kjub slabemu vremenu, privabil veliko množico zabave željnih obiskovalcev.

Številni glasbeni gostje so poskrbeli, da je staro in mlado “feštalo” pozno v noč. Da pa energije ni zmanjkalo, pa je poskrbela odlična kulinarika na čelu z burgerji izpod rok zmagovalca šova MasterCHEF Slovenije 2016.

Minuli petek je radio Štajerski val praznoval že svoj 66. rojstni dan. Praznovanje rojstnega dne se je začelo že v jutranjih urah, ko je Štajerski val s svojo ekipo odprl vrata studia in v prostore radia povabil vse, ki so si ta dan zaželeli ogledati kako in kje se ustvarja program Štajerskega vala.

Rojstnodnevno dogajanje pa je vrhunec kakopak doživelo zvečer s Štajerfestom, ki je poskrbel za zabavo, kakršne v Šentjurju že dolgo ni bilo. Nore zabave ni pokvarilo niti nekoliko slabše vreme, na kar je kazalo tudi nabito polno prizorišče pokrito s šotorom.

Množico zabave željnih obiskovalcev so dolgo v noč zabavali Mladi korenjaki, Ansambel Lunca, Rebeka Dremelj, Slovenski zvoki, Ansambel Spev, Domen Kumer, Tanja Žagar, Ansambel Stil, Natalija Verboten in Kumovi, za vrhunec večera pa so poskrbeli Poskočni muzikanti. Zabavo so povezovali voditelji Štajerskega vala, na odru pa so ritem dajale tudi plesalke iz TBA plesnega centra.

Vabljeni k ogledu utrinkov s Štajerfesta:

Več utrinkov najdete na FB strani Štajerskega vala.

foto in video: Štajerski val

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X