Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prva spremljevalka Miss Earth Slovenije 2019 prihaja iz Zibike (foto, video)


kristina-zvonar-instagram-1

Minulo soboto je Festivalna dvorana Ljubljana gostila finalni izbor Miss Earth Slovenije 2019.

kristina-zvonar-instagramMed 12 finalistkami je bila tudi 20-letna Kristina Zvonar iz Zibike, ki je postala prva spremljevalka Miss Earth Slovenije 2019.

Naziv Miss Earth Slovenije 2019 je pripadel Charnée Bijön Bonno.

Tekmovanje za Miss Earth Slovenije 2019 je potekalo že od marca, v sklopu izbora pa se je zvrstilo šest ocenjevalnih dogodkov.

Kristina Zvonar se je v zadnjem obdobju uveljavila v svetu lepotnih tekmovanj. Že lani decembra je postala druga spremljevalka izbora za Miss športa Slovenije 2018letos pa je svoj lanski uspeh še nadgradila z nazivom Miss Earth Air 2019, ki pripada prvi spremljevalki Miss Earth Slovenija.

Kristina je sicer plesalka standardnih in latinskoameriških plesov in je do nedavnega kot članica slovenske reprezentance zastopala slovenske barve na svetovnih in evropskih prvenstvih. Pred kratkim je zaključila s tekmovalno plesno kariero. S plesom se ukvarja že 13 let.

Naziv Miss Earth Slovenije 2019 je pripadel Charnée Bijön Bonno, druga spremljevalka je postala Katja Grah, tretja spremljevalka pa Špela Budič.

Izbor Miss Earth ima za svoj moto ‘lepota z namenom’ in je mednarodno licenčno tekmovanje ter se tako uvršča v sam svetovni vrh lepotnih tekmovanj. Zmagovalka posamezne države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, ki bo tudi letos na Filipinih. Zmagovalka bo deležna številnih izzivov, izkušenj, potovanj, stika z naravo in predvsem korektnega zastopanja naše države kot zelene destinacije.

Spodaj si oglejte finalni izbor za Miss Earth Slovenije 2019:

kristina-zvonar-instagram-2

foto: Instagram Kristine Zvonar, video: Miss Earth Slovenije