Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 23. 9. 2019 (padla s kolesom in dobila položnico)


policijska-postaja-smarjePRI PADCU S KOLESOM SE POŠKODOVALA

PP Šmarje pri Jelšah je bila od zdravstvenega osebja dne 17. 9. 2019 obveščena, da so nudili zdravstveno pomoč kolesarki, ki je padla na območju Podčetrtka. Pri ogledu kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je kolesarka za trenutek izpustila krmilo kolesa, izgubila oblast in padla po vozišču. Zadobljene poškodbe so bile v bolnišnici Celje opredeljene kot lahke telesne poškodbe. Udeleženki je bil za storjeni prekršek na kraju izdan plačilni nalog.

PONAREJEN BANKOVEC ZA 20 EUR

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so dne 17. 9. 2019 po obvestilu pristojne osebe Abanke proti listini zasegli bankovec za 20 EUR za katerega je bilo ugotovljeno, da gre za sum panaredka.

Bankovec bodo poslali na ekspertizo ter v primeru potrjenega suma kaznivega dejanja ponarejanja denarja, bodo za storilcem še poizvedovali ter podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

UDARILA JO JE

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 19. 9. 2019 obveščena, da je na območju Šmarja pri Jelšah med dvema znankama  prišlo do besednega nesoglasja, pri čemer je prva z roko udarila drugo po obrazu. Zaradi kršitve določb ZJRM-1 so policisti na kraju kršiteljici izdali plačilni nalog.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so dne 20. 9. 2019 pri opravljanju nalog javne varnosti na območju Kozjega z lastno dejavnostjo zaznali 16 posajenih rastlin, zelene barve, podobnih indijski konoplji. Gojitelju rastline so bile te na kraju proti listinam zasežene. Zaradi  suma, da gre za prepovedano drogo so bili vzorci posredovani na krim. preiskavo. V pozitivnem bo zoper storilca podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA

Dne 21. 9. 2019 v nočnem času so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju Podčetrtka v cestnem prometu ustavili voznico osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznica ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zarači česar ji je bilo na kraju vozilo zaseženo. O usodi vozila bo odločalo sodišče, kamor so zoper kršiteljico podali obdolžilni predlog.