Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 16. 9. 2019 (z maligani je tudi hoja po pločniku nevarna)

16. 9. 2019 9:19

policijska-postaja-smarje

PADEL NA PLOČNIKU

Dne 9. 9. 2019 so policisti v naselju Kozje naleteli na osebo, ki je spregledala konec pločnika ter padla po asfaltni površini. Na kraju ji je bila nudena prva nujna zdravniška pomoč, nakar je bila z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje. Ugotovljeno je bilo, da se je oseba pri padcu huje telesno poškodovala. Prav tako je bila pod vplivom alkohola, saj je imela v organizmu najmanj 2,7 g/kg alkohola.

VOŽNJA BREZ IZPITA

9. in 10. 9. 2019 so policisti v Olimju in Pristavi pri Mestinju ustavili voznika osebnega vozila, ki nista posedovala vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega sta jima bila vozili zaseženi. Zoper oba so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

DELOVNA NEZGODA

10. 9. 2019 v popoldanskem času so bili policisti obveščeni, da se je delavec na gradbišču v Šmarju pri Jelšah z motorno žago porezal po nogi. Opravljen je bil ogled kraja nezgode.

PRETRGALI ELEKTRIČNI VODNIK

11. 9. 2019 smo bili policisti obveščeni, da je v Kristan Vrhu delavec z bagrom pretrgal električni vodnik, ki vodi do stanovanjske hiše. Z dejanjem je povzročil za pribl. 400 eur mat. škode. Zoper delavca bodo izpisali kazensko ovadbo.

ZAGORELO TOVORNO VOZILO

11. 9. 2019 okoli 12.00 ure so bili policisti obveščeni, da je v naselju Imeno prišlo do požara na tovornem vozilu. Požar so občani uspeli pogasiti sami. Do požara je prišlo zaradi tehnične okvare na vozilu. Z dejanjem je na vozilu nastalo za pribl. 15.000 eur mat. škode. Na tožilstvo bodo podali poročilo.

ODVZEM PREDNOSTI

V Mestinju pri črpalki OMV so obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi odvzema prednosti voznika, ki je v križišču zavijal levo na stransko cesto. Pri tem je voznik, ki je vozil po prednostni cesti, čelno trčil v kršitelja. V nesreči je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

NAJDEN BANKOVEC V BANKOMATU  

12. 9. 2019 se je na PP zglasila občanka ter povedala da je v bankomatu pri trgovini Mercator našla 150 eur. Denar je bil vrnjen lastnici.

TATVINA DENARNICE Z VSEBINO

V kampu Aqualuna je neznani storilec pristopil do kamp prikolice, ki je imela odprto okno. Iz pulta pri oknu je odtujil denarnico, v kateri je lastnik imel 740 eur ter osebne dokumente. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo na ODT v Celju.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X