Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 10. 9. 2019 (mladi razgrajali, spletna prevara)


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaRogatec, 7. 9. 2019

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do nesreče zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 8. 9. 2019

Policisti so bili obveščeni, da v garažni hiši pri avtobusni postaji v Rogaški Slatini razgraja mladina. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je na kraju popivala mladina in pri tem razmetavala koše. Zaradi kršitve javnega reda in miru jim je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 9. 9. 2019

Občanka je prijavila, da je po dvigu denarja tega pozabila na bankomatu. Ko se je po kratkem času vrnila, denarja ni bilo več. Policisti o nepridipravu, ki si je denar prisvojil, zbirajo obvestila.

Rogaška Slatina, 9. 9. 2019

Na PP je občanka prijavila, da je dobila sporočilo banke o dveh transakcijah v višini približno 100 eur, ki pa jih sama ni opravila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v ZDA zlorabil njeno negotovinsko plačilno sredstvo, ki ga je oškodovanka pred tem uporabila za spletni nakup.

Podplat, 9. 9. 2019

Policisti so bili obveščeni o pretrganju visokonapetostnega vodnika v Podplatu. Ugotovljeno je bilo, da je izvajalec del na gradbišču v Podplatu pri izkopu z delovnim strojem poškodoval oz. pretrgal štiri visokonapetostne vodnike. Zaradi tega je prišlo do izpada električne energije na širšem območju Mestinja in Podplata. Policisti zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja Poškodovanja ali uničenja javnih naprav.