Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ne le medalje na mednarodnem karate turnirju, karateistka najhitrejša tudi na Rokovem teku


img_20190921_105223

Minulo soboto se je v Kranju odvila mednarodna karate tekma KRANJ OPEN 2019. Udeležilo se jo je 239 tekmovalcev iz 47 klubov, iz šestih držav.

Iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje se je odpravila 6 članska ekipa katašev in borbašev: Tilen Prah, Lea Bele, Lara Sodin, Ana Bele, Leon Sodin in Benjamin Herman.

Med kataši je bil odličen Tilen Prah. Že izkušen mlajši tekmovalec je v kategoriji kate dečki (8 in 9 let) z lepo tehniko zaneslivo prišel v finale, tam pa za las izgubil in na osvojil odlično 2. mesto.

Nastopila je tudi okrepljena ekipa mlajših borbašev. Začel je Leon Sodin. Z lepo nožno tehniko v glavo je v kategoriji borbe malčki (do 30 kg) zmagal. Lea Bele je tekmovala v kategoriji deklice (-35 kg) in osvojila 3. mesto, prav tako Lara Sodin v kategoriji mlajših kadetinj (- 40 kg). Ana Bele pa je kategorijo višje (- 45 kg) osvojila 2. mesto. Kot zadnji borbaš je nastopil Benjamin Herman, ki je v kategoriji dečki (+ 45 kg) osvojil 3.mesto.

img_20190921_154215V KK Kozjansko in Obsotelji pa so ponosni še na en odličen rezultat, ki ga je prav tako v soboto dosegla njihova aktivna članica Mateja Frangež-Herman. Tokrat ni šlo za starodavno borilno veščino temveč za tek. Na pol maratonu (21 km) Rokovega teka 2019 je namreč dosegla najhitejši čas med ženskami, na kar so v klubu izjemno ponosni. Vse rezultate Rokovega teka najdete TUKAJ (klik).