Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Konec ljubezni med Zmagom Jelinčičem in Mestinjčanko Moniko?


Monika Zupanc Jelinčič in poslanec ter predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti, se po 16 letih zakona očitno ločujeta. Vsaj tako poroča več slovenskih medijev. Znani politik je ločitev že potrdil.

Zmago Jelinčič Plemeniti je bil pred Moniko dolga leta v zvezi z nekdanjo političarko Polonco Dobrajc.

Po poročanju Pozareporta naj bi se Mestinjčanka Monika Zupanc Jelinčič in Zmago Jelinčič Plemeniti razšla. 71-letni politik naj bi za omenjeni portal ločitev od skoraj tri desetletja mlajše žene tudi že potrdil.

Kot še piše Požar naj bi Monika Zupanc Jelinčič poslanca dokončno zapustila prejšnji teden. Monika je sicer zaposlena na Mestni občini Ljubljana, kjer naj bi bila med vodilnimi na področju mednarodnega sodelovanja.

Zmago in Monika sta si večno zvestobo obljubila na junijski petek trinajstega leta 2003. V zakonu sta se jima rodili dve sedaj že najstniški hčerki, Aleksija Iris in Aleksandra Tisa. Slednja je bila pred leti označena za čudežnega otroka umetnosti, saj je že pri sedmih letih imela prvo samostojno razstavo v centru Beograda. Sledile so še nekatere druge odmevne razstave.

foto: Pozareport