Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S Štajerskim valom najprej na Rudnico, potem pa še na Štajerfest – ponujamo cenejše prijavnine


Predzadnjo soboto v avgustu se v Podčetrtku pripravlja prav poseben dogodek. Pohod na Rudnico s Štajerskim valom – na novi stolp zdravja in veselja.

Pohod bo v soboto, 24. avgusta 2019, ob 8.30 s štartom izpred OŠ Podčetrtek.

6. septembra pa se obeta še največja zabava daleč na okoli – Štajerfest

Pohod na Rudnico je rekreativne narave in poteka v sodelovanju s planinskima društvoma Atomske Toplice Podčetrtek in Pristava pri Mestinju, ob podpori Občine Podčetrtek in lokalne turistične organizacije Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje.

Pohodniki bodo vzpon na Rudnico začeli ob 8.30 z igrišča pri OŠ Podčetrtek, kjer bo tudi cilj pohoda. Pot se bo nadaljevala mimo cerkve Sv. Lovrenca, ob Svinjskem grabnu in naprej skozi gozd pod gradom Podčetrtek. Nato pa po označenih planinskih poteh, mimo Vebrovega travnika in po slikovitih kozjanskih pobočjih, od koder se odpirajo čudoviti razgledi.

Pot je primerna za družine, tudi za vozičke, če so športni. Pohod bo trajal približno uro in pol, vmes pa bo sledila tudi okrepčilo in vodna postojanka. Na vrhu se boste lahko povzpeli tudi na 40 metrov visok STOLP ZDRAVJA IN VESELJA.

Vsi pohodniki bodo dobili majice, vodo za na pot in bloke za malico na žlico, ki jih bo čakala po vrnitvi s pohoda na igrišču OŠ Podčetrtek. Obiskovalcem bo na voljo tudi žar ponudba in seveda zabava.

Za veselo razpoloženje bo igral Ansambel PIK, na oder pa bodo stopili tudi plesalci Folklorne skupine Kozje in Plesnega studia Zvončica. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki se bodo lahko zabavali na napihljivih igralih.

Sledilo bo nagradno žrebanje prijavnic z lepimi nagradami, med njimi tudi potepanje po Dalmaciji s Štajerskim valom in TA Relax. Obiskovalci se bodo lahko v živo podružili tudi z radijci Štajerskega vala.

Prijavite se lahko TUKAJ, dodatne informacije pa dobite na številki 03 817 12 10 in v sprejemni pisarni Štajerskega vala v Šentjurju.

PREDPRIJAVE
do 31. 07. 2019
PRIJAVE
01. 08. 2019 – 20. 08. 2019
1 oseba 8 EUR 10 EUR
Otrok 10-15 let 6 EUR 8 EUR
Družinska 2 odrasla + otrok 10-15 let 18 EUR 22 EUR
Družinska 2 odrasla + 2 otroka 10-15 let 22 EUR 30 EUR

Otroci do 10. leta v spremstvu odrasle osebe GRATIS.

PRIJAVE so obvezne, plačilo do 20. 8. 2019. Prijava se šteje kot veljavna, ko je plačana prijavnina. Vsi prijavljeni udeleženci pohoda so zavarovani pri zavarovalnici Vzajemna. Podatki o plačilu prijavnine so vam na voljo TUKAJ (klik)

Dobra dva tedna po pohodu še praznovanje 66-letnice radia Štajerski val

stajerfestŽe 6. septembra 2019, torej dobra dva tedna po pohodu na Rudnico, pa se obeta še največja zabava daleč naokoli. Radio Štajerski val bo namreč s ŠtajerFEST-om v Šentjurju proslavil svoj 66. rojstni dan.

Obeta se nepozabna zabava za staro in mlado s številnimi glasbenimi gosti. Poskrbljeno bo tudi za odlično kulinariko, svetlo & temno, lunapark za male in velike otroke, in še mnogo več.

Več informacij najdete TUKAJ (klik).

S KOZJANSKO.INFO NA POHOD NA RUDNICO PO PROMOCIJSKI CENI

Našim zvestim bralcem in članom Polovička.si je na voljo 10 posamičnih in 6 družinskih prijavnin za Pohod na Rudnico s Štajerskim valom. Cenejše prijavnine najdete tukaj (klik).

gremo-na-rudnico-klik