Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 26. 8. 2019 (brca v hrbet, stisnil ga je viličar)

26. 8. 2019 7:09

policijska-postaja-smarjeKD LAHKE TELESNE POŠKODBE

Dne 21. 8. 2019 so policisti PP Šmarje pri Jelšah od oškodovanca sprejeli zapisnik v smislu suma storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe s tem, da je po končani javni prireditvi na območju Kozjanskega do prijavitelja pristopil znanec ter ga z nogo brcnil po predelu hrbta. Zadobljene poškodbe so bile opredeljene kot lahka telesa poškodba. Zoper storilca bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 22. 8. 2019 obveščena, da se je na območju Kozjega zgodila prometna nesreča z nastalo materialno škodo. Z opravljenim ogledom kraja nesreče so policisti ugotovili, da je voznik osebnega vozila po tem, ko je na vozišču trčil ob srnjad, pravilno nakazal spremembo smeri vožnje-zavijanje na levo, kar je očitno spregledala voznica, ki ga je v smeri vožnje z vozilom pričela prehitevati. Med vozili je prišlo do trčenja, na katerih je nastala materialna škoda. Zaradi nepravilnega prehitevanja je bil kršiteljici na kraju izdan plačilni nalog.

DELOVNA NEZGODA

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 23. 8. 2019 obveščena, da se je v podjetju na območju Šmarja pri Jelšah zgodila delovna nezgoda, kjer je ena zadobila telesne poškodbe. Z zbranimi obvestili in ogledom kraja dogodka ugotovljeno, da je zaposleni pri delu z ročnim viličarjem stopil ob kovinski steber ter si posledično stisnil levo nogo. Poškodovanemu delavcu je bila nudena zdravniška pomoč, nadalje pa je bil napoten v bolnišnico v Celje, kjer je ostal na zdravljenju,  saj je zadobil lahke telesne poškodbe. O dogodku bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo.

IZSLEDEN POGREŠANI MLADOLETNIK

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so imeli dne 24. 8. 2019 v nočnem času na območju Podčetrtka pri izvajanju nalog javne varnosti v postopku mladoletnika, ki svoje identitete ni izkazal z nobenim dokumentom. Ko je bila ugotovljena in potrjena identiteta mladoletnika je bilo tudi ugotovljeno, da je bil za njim razpisan ukrep pogrešane osebe, saj je samovoljno pobegnil iz prostorov skrbstvenega organa. Mladoletnik je bil na kraju s strani pristojne osebe prevzet ter nameščen oz. izročen skrbstvenemu organu.

Zaradi kršitev določb o Osebni izkaznici bodo zoper mladoletnika podali obdolžilni predlog Sodniku za prekrške ter poročilo Centru za socialno delo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,720 seconds.