Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 19. 8. 2019 (goljufija, železniška nesreča)

19. 8. 2019 18:15

policijska-postaja-smarjeTATVINA GORIVA

PP Šmarje pri Jelšah je dne 12. 8. 2019 prejela prijavo o tatvini 163 litrov dizelskega goriva, ki ga je odtujila znana oseba, ki je prodajalki dejala, da je pozabila bančno kartico na banki in da bo gorivo plačala kasneje, kar pa ni storila, zato bo zoper znanega storilca podana kazenska ovadba na tožilstvo.

GOLJUFIJA

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 12. 8. 2019 obveščena o goljufiji v kraju Šentvid, kjer je znanec oškodoval naznanitelja za dobrih 500 EUR, saj je pri njemu kupoval izdelke za gospodinjstvo, slednjih pa mu ni želel plačati. Zoper goljufa bo sledila kazenska ovadba na tožilstvo.

ŽELEZNIŠKA NESREČA

Dne 12. 8. 2019 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o železniški nezgodi v kraju Mestinje. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avta zaradi nepazljivosti zapeljal na železniški tir, ko je po njem vozil vlak. Na srečo telesnih poškodb potnikov v vlaku in voznika osebnega vozila ni bilo, osebno vozilo pa je bilo tako poškodovano, da je bilo izločeno iz prometa in odvzete reg. tablice. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA OTROŠKEGA VOZIČKA

Na PP Šmarje pri Jelšah je dne 14. 8. 2019 drž. Avstrije podal kazensko ovadbo zoper neznanega storilca, ki mu je iz prostorov term v Podčetrtku odtujil otroški voziček vreden več 100 EUR. Policija za storilcem poizveduje.

PADEL MOTORIST IN POŠKODOVAL SOPOTNICO

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 15. 8. 2019 obveščena o prometni nezgodi na Pečici, kjer je padel motorist. Ugotovljeno je bilo da je zaradi vožnje preblizu roba vozišča padel drž. Avstrije, voznik motornega kolesa. Na motornem kolesu je bila tudi sopotnica, ki je pri padcu utrpela hudo telesno poškodbo noge.

PROMETNA NEZGODA

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 15. 8. 2019 obveščena o prometni nezgodi v Šmarju pri Jelšah. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nezgode prišlo zaradi nepravilnega premika voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v drugo osebno vozilo. Na vozilih je nastala materialna škoda. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

 

 

S spoštovanjem!

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 1,808 seconds.