Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni v butično modno trgovino TiJan v Šmarje pri Jelšah

Spoštovane dame in tudi gospodje. Za bogat izbor predvsem ženske modne konfekcije, pa tudi tistega najnujnejšega, kar potrebujejo moški, vam ni več treba hoditi v Celje. Vse to vam ponuja trgovina TiJan v Šmarju pri Jelšah, nasproti trgovine Mercator Tehnika (Veriga), oziroma Pivnice Lipnik.

“Zgodba se je začela pred štirimi leti, ko sem bila postavljena pred dejstvo ali si organiziram novo službo ali poskusim srečo na Zavodu za zaposlovanje. Kot mati samohranilka dveh šoloobveznih sinov si nisem predstavljala biti brez službe.” S temi besedami nas je v svojo zgodbo odločitve za podjetniško pot vpeljala lastnica trgovine, Darinka Škodič.

Ob spodbudi znancev sem je odločila stopiti na samostojno pot. “Delo v trgovini z oblačili me je od nekdaj veselilo, vendar desetletnim izkušnjam z vodenjem poslovalnice navkljub, je bil začetek zame velika preizkušnja in brez težav ni šlo,” se danes ozira na začetke. A kot dodaja, so jih z vztrajnostjo in trdnim delom uspešno rešili, kar ji je dalo še večji zagon za naprej.

trgovina-tijan-smarje

 Ženska in moška konfekcija na dosegu roke

obleke-3Trgovina Tijan je butičnega značaja. Imajo širok sortiman ženskih modnih oblačil, od spodnjega perila do vrhnjih in svečanih oblačil ter modnih dodatkov. Trudijo se, da so artikli iz čim bolj kvalitetnih materialov, po vsem dostopnih cenah.

Na željo strank so pred kratkim pričeli tudi s prodajo moške konfekcije in tudi ženske  obutve, vendar zaradi prostorske stiske zaenkrat še v manjšem obsegu. “Naša vizija je večji prodajni prostor, da bi lahko zadovoljili še več želja naših cenjenih strank,” nam je zaupala Darinka.

Darinka Škodič: Vztrajnost se vedno obrestuje in obrodi sadove!

O njihovi bogati ponudbi se lahko prepričate z obiskom v prijetni trgovinici v centru Šmarja pri Jelšah. Nahajajo se tik ob glavni cesti. Spremljate pa jih lahko tudi na Facebook strani » Trgovina TiJan«, kjer lahko izbrane artikle tudi naročite in vam jih dostavijo preko pošte.

Lepo vabljeni v trgovino TiJan in spletni nakup!