Šmarska noč 2019 (foto, video)

22. 6. 2019 9:00

V petek, 21. 06., se je odvila Šmarska noč, ki jo je organiziral Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah. Poskrbljeno je bilo za vse generacije. Glasba, ples, smeh in seveda dobra hrana in pijača. Prave sestavine za odličen večer.

smarska_noc_2019_00
Za zabavo so poskrbeli Slovenski zvoki, Aleš Novak, Plesni forum Šmarje in klovnesa Tinka Šminka

Za vse najmlajše je najprej poskrbela klovnesa Tinka Šminka. Popeljala jih je v magični svet domišljije, s svojo simpatično iskrivostjo pa je navdušila tudi njihove starše. Otroci so željno sledili njenim navodilom, za sodelovanje pa so bili nagrajeni z bomboni in oblikovanimi baloni.

Nato so se predstavili plesalci Plesnega kluba Šmarje. Šli smo od mladih plesalcev, ki so nam pokazali svoje znanje hip-hopa, zrelejši plesalci pa so nam pokazali korake line dencea. V tem se je preizkusil tudi povezovalec večera. Vedno šaljiv in zabaven Aleš Novak se je prepustil ritmu in kdo ve, morda ga vidimo v naslednji sezoni plešočih zvezd.

Narodno-zabavna zabava

Za glasbo z najbolj poznanimi slovenskimi napevi, je poskrbel narodno-zabavni ansambel Slovenski zvoki iz Rogaške Slatine. Prisotni so se zavrteli v ritmu polk in valčkov, med premori pa pridno polnili šanke prisotnih ponudnikov žlahtne kapljice. Proti koncu večera je prihajalo vedno več obiskovalcev in mnogi bi želeli, da se večer ne bi končal.

smarska_noc_2019_000
Fantovščina na Šmarski noči

Fantovščina

Kot na mnogih tovrstnih veselicah se je tudi na tej zgodila fantovščina.

In tako kot so mu prijatelji in vsi prisotni, naj zaželimo tudi mi vso srečo Mirču. Fotke v fotogaleriji.

Vzdušje na Šmarski noči:

Ansambel Slovenski zvoki:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X