Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šmarju prepevalo 114 mini maturantov


otroci-smarje-mali-maturantje

V JZ Otroškem vrtcu Šmarje pri Jelšah so tudi letos organizirali prireditev Slovo od mini maturantov. Nastopilo je kar 114 otrok, ki bodo jeseni prestopili prag šole.

MI SMO MINI MATURANTI,
V ŠOLO BOMO KMALU ŠLI,
PRIDNO BOMO SE UČILI,
DA ENA IN DVA JE TRI.
ZA NAS SE IGRA JE KONČALA,
ŠOLA NAM BO DELO DALA,
A PRAV NIČ SE NE BOJIMO,
ŠOLE VSI SE VESELIMO.

To so verzi, ki so jih v KD Šmarje pri Jelšah naši »mini maturanti« glasno prepevali svojim staršem in vsem ostalim obiskovalcem. Prireditve se sta se udeležila tudi župan Občine Šmarje pri Jelšah, g. Matija Čakš ter ravnatelj OŠ Šmarje pri Jelšah, gospod Mitja Šket, ki sta s svojo prisotnostjo odprla našim mini maturantom novo pot v samostojno življenje.

V ta namen so strokovni delavci vrtca in vsi otroci pred vstopom v šolo še zadnjič nastopili na vrtčevskem odru in vsem obiskovalcem pripravili čudovit program, ki je bil nagrajen z glasnimi in dolgimi aplavzi in tudi s solzami ponosa in sreče.

Zaposleni JZ Otroškega vrtca Šmarje pri Jelšah smo prepričani, da so od nas prejeli dobro popotnico za njihovo življenje in da smo vsakemu posebej pustili delček prijetnega spomina, s katerim bodo odkorakali v novo prelomnico na njihovi življenjski poti.

Kot pravijo zaposleni v vrtcu Šmarje pri Jelšah, je prav vsak izmed njih v njihovem vrtcu pustil sled, kajti vsak od njih je bil drugačen, edinstven. Zaposleni v vrtcu so zato za vse kar so jim otroci in starši v tem obdobju dali še posebej hvaležni.