Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 6. 2019 (prometne nesreče)


policijska postaja smarjeDne 3. 6. 2019 je bila PP Šmarje obveščena, da se je v Šmarju pri Jelšah pri bencinskem servisu MOL zgodila prometna nezgoda. Do nezgode je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Opravljen je bil ogled kraja nezgode v nezgodi ni bil nihče telesno poškodovan, povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Istega dne se je v Šmarju pri Jelšah zgodila še ena prometna nezgoda. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do nezgode prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila. V nezgodi ni bil nihče telesno poškodovan. Na kraju je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Tretja prometna nezgoda se je zgodila istega dne v kraju Imeno. Do nezgode je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu voznika osebnega avtomobila, ki je iz kraja odpeljal. Med vozili je prišlo do oplaženja. Povzročitelj je bil izsleden. Pri opravljanju ogleda je bilo ugotovljeno, da je voznik ki je iz kraja odpeljal  vozil pod vplivom alkohola.  Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper povzročitelja sledi obdolžilni predlog na OS Celje. Sodnik se bo odločil, ali bo povzročitelj moral vozniško dovoljenje ponovno opravljati ali ne.

Roman GRABROVEC, mag., komandir policijske postaje