Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 18. 6. 2019 (podrobneje o tragični nesreči v Rogaški Slatini, kričal na goste lokala, ilegalni prebežniki,…)


Podplat 14.6.2019

Policisti so v kraju Podplat ustavili voznika osebnega avtomobila in ugotovili, da ta nima veljavnega vozniškega dovoljena. Policisti so mu zato zasegli vozilo, za prekršek pa se bo moral zagovarjati pri pristojnem sodišču.

Rogaška Slatina 14.6.2019

Policisti so intervenirali v lokalu, kjer se je občan nedostojno vedel, kričal in motil druge goste. Med postopkom se je občan pomiril, zaradi kršitve javnega reda in miru pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Tlake 16.6.2019

Policisti so v Tlakah izsledili in prijeli dva tujca, ki sta nezakonito prečkala državno mejo. O ilegalnem prestopu meje so bili obveščeni hrvaški varnostni organi, ki sta jim bila tujca po postopku tudi izročena.

Rogaška Slatina 17.6.2019

Policisti so v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Prometno nesrečo je povzročila 72-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Tekačevega proti centru Rogaške Slatine. 72-letna voznica je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotno smerno vozišče ter trčila v osebno vozilo s katerim je z nasprotne smeri pripeljal 82-letni voznik.

V vozilu 72-letne voznice se je hudo poškodovala njena 93-letna sopotnica, ki so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v popoldanskih urah poškodbam podlegla. Voznik in voznica sta se v trčenju lažje poškodovala.

To je letošnja 13. smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju.  Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrle tri osebe.

Rogatec 17.6.2019

Policijska patrulja je pri kontroli meje pri ilegalnem prehodu na prehodnem mestu Vidina ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila tujih registrskih številk, ki je nezakonito prestopil državno mejo. Po končanem postopku je bil tujec vrnjen sosednjim varnostnim organom.