NK Šentjur zaključil sezono. Z novim vodstvom že optimistično zrejo v prihodnost

20. 6. 2019 7:00

V Nogometnem klubu Šentjur so prejšnji teden ustvarili prijeten in sproščen dogodek v duhu zaključka sezone 2018/2019.

V prečudovitem sončnem dnevu so bili priča različnim tekmovanjem, na katerih so prisotne navduševali goreči in nasmejani mladi talenti.

Polni zdravega tekmovalnega zanosa so udeleženci poskrbeli za dobro vzdušje vseh.

zakljucek-nss019V tekmovanja so se vključile vse selekcije do 8, 10, 12, 14, 16 in 18 let. Tisti najmlajši so se imeli priložnost pomeriti v znanju nogometa proti svojim staršem. V sklopu dneva tekmovanj pa so potekale tudi različne nagradne igre in druge aktivnosti, za katere so se podeljevale simpatične nagrade.

Sicer pa za NK Šentjur letošnje leto velja za leto sprememb, saj se je zamenjalo vodstvo kluba, ki prav tako ni manjkalo na zaključnem dogodku. Klubu so se pridružili tudi novi, zaupanja vredni trenerji, ki goreče skrbijo za razvoj mladih upov.

Tiste, ki si želijo postati del nogometne zgodbe v sezoni 2019/2020, pa v klubu že vabijo tudi k vpisu. NK Šentjur združuje vse nadobudne dečke in deklice, ki si želijo igrati nogomet. V Športnem parku Šentjur so omogočeni odlični pogoji v spremstvu strokovno usposobljenih trenerjev, kjer bodo vaši otroci lahko ustvarjali nova znanja in prijateljske vezi.

Foto utrinki z zaključka sezone:

foto: NK Šentjur

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
226 queries in 4,792 seconds.