Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Knjižnica Rogaška Slatina gostila 40. srečanje Društva bibliotekarjev Celje (foto)


Minulo sredo je Knjižnica Rogaška Slatina gostila preko 70 ljudi in tako ustvarila in oblikovala program 40. srečanja Društva bibliotekarjev Celje (DBC).

62567603_2372377319451850_7365243135904972800_oVse zbrane je v knjižnici najprej nagovorila direktorica mag. Nataše Koražija, sledila pa je odlična zakuska za katero je poskrbelo društvo GAJA.

Srečanje se je nadaljevalo s sprehodom skozi Zdraviliški park do Aninega dvora, kjer so sledili pozdravni nagovori mag. Nataše Koražija, direktorice Knjižnice Slatina, Marjana Čuježa z Občine Rogaška Slatina in Brine Zabukovnik Jerič, predsednice DBC. V Aninem dvoru so si ogledali muzejske zbirke skozi katere sta jih popeljali Nani Poljanc in Saša Kovačec.

Pot so nato nadaljevali s cestnim vlakcem do Steklarne Rogaška Slatina in nato še do podjetja Kozmetika Afrodita, kjer so si ogledali proizvodnjo in prodajni program. V večernih urah pa so si privoščili še večerjo v Gostišče Jus, kjer so uživali ob spremljavi glasbene skupine Jeannette.

DRUŠTVO BIBLIOTEKARJEV CELJE (DBC) je prostovoljna, samostojna in nepridobitna strokovna organizacija bibliotekarjev in knjižničarjev na celjskem pokrajinskem območju. Društvo bibliotekarjev Celje združuje knjižničarje splošnih, šolskih in specialnih knjižnic iz Celja, Laškega, Žalca, Velenja, Mozirja, Šentjurja, Šmarja pri Jelšah, Rogaške Slatine, Slovenskih Konjic, Hrastnika, Trbovelj, Zagorja ob Savi in drugih manjših krajev v njihovi okolici. Njegovi člani so tudi študenti in upokojenci.