Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Tek po šmarskih bregih 2019 – prijavnine 40 % ceneje


Športno društvo Šmarje pri Jelšah letos že četrto leto zapored organizira Tek po šmarskih bregih, ki iz leta v leto pridobiva na priljubljenosti in veljavi.

smarski_5km
Trasa: 5 km

Lani se je teka udeležilo okoli 300 tekačev in tekačic vseh starosti, letos pa je dva tedna pred začetkom teka bilo prijavljenih že 150 tekačev. Torej se na 4. Teku po šmarskih bregih pričakuje še množičnejšo udeležbo.

Šmarski bregi bodo tekače gostili v soboto, 11. maja 2019. Odrasli tekači se bodo lahko pomerili na dveh razdaljah, 10 ali 5 kilometrski. Otroci pa v razdaljah 200, 500 in 1000 metrov. Trasa teka bo potekala po okoliških peš poteh, makedamskih in asfaltiranih cestah. Podrobnosti trase bodo objavljene na uradni facebook strani teka (klik!).

Start teka v otroških kategorijah bo ob 9. uri, v odraslih kategorijah pa ob 10. uri pri OŠ Šmarje pri Jelšah, kjer je tudi cilj teka. Na tek se PRIJAVITE preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ (klik!).

smarski_10km
Trasa: 10 km

Medalje in buffe dobijo vsi udeleženci teka, pokali pa so rezervirani za prva tri mesta v absolutni moški in ženski kategoriji. Medalje bodo podeljene tudi za prva tri mesta v posamezni kategoriji pri teku na 10 km.

Prijavnina:

  • cenejše prijave (10 €) do 5. maja 2019,
  • od 6. maja in na dan teka 15 €.
  • Prijava na otroške teke je brezplačna.

Datum prijavnine se šteje z datumom plačila. Vračilo vplačane prijave je možno samo z zdravniškim potrdilom.

Startne pakete lahko prevzamete pred startom v soboto, 11. maja, in sicer od 7.30 do 8.30 za otroke ter od 7.30 do 9.30 za odrasle.

Več podrobnosti o teku najdete TUKAJ (klik!)

S KOZJANSKO.INFO NA TEK PO ŠMARSKIH BREGIH 40 % CENEJE

Na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 4o % cenejših 12 startnin za 4. Tek po šmarskih bregih, ki bo v soboto, 11. 5. 2019 s startom in ciljem pri OŠ Šmarje pri Jelšah.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

tek-po-smarskih-bregih-klik