Začetek glasovanja za naj EU projekt. Naše območje zastopa Rogatec

3. 4. 2019 16:17

grad strmol rogatecEvropski strukturni in investicijski sklad že peto leto zapored predstavlja dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev.

Te so se v preteklih letih na zabaven in zanimiv način predstavile že na več kot 100 dogodkih po vsej Sloveniji.

Kozjansko in Obsotelje s projektom “Razvoj kulturnega in zelenega turizma na območju Obsotelja in Kozjanskega – Včeraj, danes, za jutri” letos zastopa Rogatec.

Letos se kampanji prvič priključujejo tudi zgodbe s področja kmetijskega sklada. Na vabilo se je odzvalo več kot 60 projektov, ki bodo v več kot 50 krajih po vsej Sloveniji samo letos organizirali preko 100 zanimivih dogodkov.

V tednu med 11. in 18. majem 2019 se bodo tako po celotni Sloveniji zvrstili številni dogodki. Od zanimivih in poučnih delavnic, ogledi, rekreativni pohodi, pa do dnevov odprtih vrat slovenskih kmetij, gledaliških predstav, poskušin domačih dobrot, in še mnogo več.

Za dobro zgodbo v Rogatcu lahko že glasujete

Svoj najljubši projekt lahko nagradite že danes. Med 1. in 15. 4. aprilom lahko namreč glasujete za predloge (glasujete lahko za en projekt na dan v vsakem kraju) in pomagate izbrati naj projekt, ki se bo z vašo pomočjo predstavil še s pestrejšim programom in postal naj dogodek kampanje. SVOJ GLAS LAHKO ODDATE TUKAJ (kilk)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X