Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šmarskem hramu bo domoval tudi CSD Šmarje


Center za socialno delo Šmarje pri Jelšah naj bi se že junija letos preselil v Šmarski hram. Trenutno delujejo na dveh ločenih lokacijah.

Center za socialno delo (CSD) Šmarje pri Jelšah, ki v trenutnih prostorskih pogojih deluje na dveh ločenih lokacijah, se bo po poročanju Štajerskega vala poleti preselil v Šmarski hram, kjer bodo vse njihove storitve ponujene na eni lokaciji. CSD Šmarje se bo v Šmarskem hramu nahajal v pritličju in prvem nadstropju, skupaj pa bodo imeli na voljo 500 kvadratnih metrov prostorov.

Združenje na eno lokacijo v centru Šmarja pomeni pozitiven doprinos tako pri organizaciji dela in povezanosti zaposlenih, kot seveda veliko priročnejše za stranke, ki bodo lahko na enem mestu uredile vse. Novi prostori bodo tudi lažje dostopni invalidom, staršem z majhnimi otroki ter starejšim.

CSD Šmarje bo nove prostore najel, najemnino pa bo plačevalo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Kot je za Štajerski val povedala pomočnica direktorice Lidija Herman, bo najemnina nižja od te, ki jo plačujejo sedaj, poleg tega pa bodo nižji tudi drugi stroški, saj je Šmarski hram energetsko veliko bolj varčen, kot njihovi sedanji lokaciji.