Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 8. 4. 2019 (“kraval” v trgovini, padec mladoletnega motorista)


policijska-postaja-smarjePROMETNA NEZGODA V MALI PRISTAVI

4. 4. 2019 je bila Policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v kraju Mala Pristava. Policisti so z ogledom ugotovili, da je vzrok prometne nezgode prekratka varnostna razdalja voznice osebnega avta, zaradi česar je trčila v vozilo, ki je pred njo zavijalo levo. Na vozilih je nastala materialna škoda, udeleženi pa bosta po potrebi zaradi poškodb obiskali osebna zdravnika. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

NEDOSTOJNO VEDENJE V TRGOVINI V ŠMARJU PRI JELŠAH

5. 4. 2019 je bilo iz trgovine z mešanim blagom v Šmarju pri Jelšah klicano na 113, da sta se moški in ženska nedostojno vedla do prodajalke in kupcev v trgovini. Policisti so z zbranimi obvestili ugotovili kdo sta kršitelja in bodo zoper njiju uvedli postopek pri prekrškovnem organu.

Na GROBELNEM PADEL KOLESAR

5. 4. 2019 so policisti na Grobelnem naleteli na poškodovanega kolesarja. Najprej so obvestili zdravstveno službo, ki je poškodovanega z rešilcem odpeljala v SB Celje. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je kolesar padel zaradi vožnje preblizu roba vozišča, zaradi česar je trčil v  betonsko škarpo ob cesti. Zoper kolesarja so policisti izpisali obdolžilni predlog.

PROMETNA NEZGODA V GRLIČAH

6. 4. 2019 je bila 113 obveščena o prometni nezgodi v kraju Grliče. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do prometne nezgode zaradi izsiljevanja prednosti enega od dveh udeleženih. Na vozilih je nastala materialna škoda, udeležena bosta po potrebi zaradi poškodb zadobljenih v prometni nezgodi naknadno iskala zdravniško pomoč pri osebnima zdravnikoma. Povzročitelju prometne nezgode je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PADEL Z MOPEDOM V BISTRICI OB SOTLI IN SE POŠKODOVAL

7. 4. 2019 je PP Šmarje pri Jelšah dežurna zdravnica obvestila, da je oskrbela voznika mopeda, ki je ponoči padel in se poškodoval. Policisti so z naknadnim ogledom ugotovili, da je sam mladoletni voznik mopeda okoli 21.00 ure 6. 4. 2019 zaradi neprilagojene hitrosti padel in pri tem zadobil lažje telesne poškodbe. Zoper mladoletnika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Roman GRABROVEC, mag., komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor

trip_to_las_vegas-klik