Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Neumorni šahisti odigrali četrti turnir tretjega cikla


sah_roman_rozman_2019_aprilVčeraj se je nadaljeval 3. šahovski cikel za Pokal Kozjega. Četrtega  izmed devetih turnirjev v Večnamenskem centru Kozje se je udeležilo 15 šahistov.

Zmagovalec četrtega turnirja je postal Roman Rozman iz Šahovskega društva Pragersko-Gaj, ki je iz sedmih partij zbral 6 točk. Pol točke manj je na drugem mestu zbral Ivan Šušin iz Šahovskega kluba Brežice, na tretjem mestu pa je Ivan Gmajner iz Šahovskega kluba Triglav Krško zbral 4,5 točke. Izmed članov domače šahovske sekcije sta tokrat največ, po 3,5 točke, zbrala devetouvrščeni Jože Jazbinšek in desetouvrščeni Bor Gradišek, ki je bil ponovno najboljši mladinec.

V seštevku cikla po štirih odigranih turnirjih na vrhu lestvice ostaja Ivan Gmajner, na drugo mesto se je prebil Ivan Sušin, na tretje pa je padel Rado Bogolin iz Šahovskega kluba Milan Majcen Sevnica.  Skupaj je na ciklu nastopilo že 23 šahistov. Tretji šahovski cikel se bo s petim turnirjem nadaljeval v četrtek 16. maja, nato pa sledi premor do jeseni. (R.G.)

trip_to_las_vegas-klik