Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Hartl prvič prvak tudi v namiznem tenisu


Tenis klub Kozje je tudi letos ob občinskem prazniku Občine Kozje organiziral občinsko prvenstvo v namiznem tenisu, ki je bilo že 18. po vrsti.

Na zadnjo aprilsko nedeljo se je v športni dvorani Večnamenskega centra Kozje zbralo 9 tekmovalcev, ki so bili v prvem delu tekmovanja razdeljeni v dve skupini, znotraj katerih so se pomerili vsak z vsakim, najboljša dva iz vsake skupine pa sta se uvrstila v polfinale.

V dosedanjih 17 občinskih prvenstvih smo dobili le tri občinske prvake. 10-krat je bil najboljši v občini Ervin Perčič, štirikrat Dušan Ferlič in trikrat Rok Perčič. In slednja dva se letos nista uspela uvrstiti v polfinale. Iz skupine A sta se namreč v polfinale uvrstila Blaž Hartl in Ervin Perčič, iz skupine B pa Gregor Volavšek in Herman Čebular. V obeh polfinalnih tekmah smo videli zelo izenačeni tekmi, ki sta bili odločeni šele v petem nizu, zmagala pa sta Blaž proti Hermanu in Ervin proti Gregorju. V finalu in tekmi za tretje mesto smo tako videli ponovitev obračunov iz skupinskega dela, ki sta se končali z enakim rezultatom. V tekmi za tretje mesto je Gregor Volavšek premagal Hermana Čebularja, v finalu pa je bil Blaž Hartl boljši od branilca naslova Ervina Perčiča in postal četrti različni občinski prvak Občine Kozje v namiznem tenisu. (R.G.)