Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Boksarji nastopili na Cipru


Člana Boks kluba Legionar iz Rogaške Slatine sta prejšnji vikend nastopala na Cipru, kjer so poleg domačih nastopili še boksarji iz Grčije, Srbije in Slovenije.

boks_ciper_2019_1Mladinec Gal Šepic je boksal že v soboto. Kot je že navajen, je boksal proti članom, in sicer v kategoriji do 69 kg.

Prvi dan je boksal proti Rafailu Pafiosu iz BK Elite Ciper. V enakovrednem dvoboju so zmago prisodili domačinu, čeprav bi lahko bilo tudi drugače. Galu se je poznala utrujenost od potovanja, saj so ponoči odšli do Bratislave, od koder so imeli let, zvečer pa je takoj stopil v ring.

V nedeljo je v kategoriji do 75 kg med člani boksal Fran Firer, in sicer proti Ciprčanu Onoufriosu Panagi iz BK Target Limasol. Fran svoje borbe ni odboksal, tako kot bi si želel in izgubil.

boks_ciper_2019_3V ponedeljek sta boksala oba legionarja. Gal je proti Ramonu Pislei iz Limasolu oddelal veliko bolje in na koncu zasluženo slavil zmago. Gran je istega dne nastopil kategorijo višje, do 81 kg, in sicer proti Srbu Nikoli Kamaljeviću iz BK Lazarevac. Tudi Fran je svojo drugo borbo na Cipru odboksal veliko bolje kot prvo. Sodniki so z 2:1 v zopet enakovredni borbi in kljub javnemu opominu, ki ga je prejel Srb v 2. rundi,  zmago dosodili Srbu.

Ekipo BK Legionar je vodil Branislav Jokanović. Na Cipru je bilo skupaj 10 slovenskih boksarjev, in sicer iz še treh klubov: BK Slovenske Konjice, BK Slovenska Bistrica in Boxeo Novo mesto.

A.Š.

trip_to_las_vegas-klik