Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znani tudi najboljši posamezniki iz območne lige namiznega tenisa


Tudi 15. sezona Lige namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko se je zaključila s tradicionalnim turnirjem posameznikov, igralcev lige.

Najboljši v tolažilni skupini
Najboljši v tolažilni skupini

V športni dvorani Večnamenskega centra Kozje se je zbralo 16 tekmovalcev, ki so se najprej pomerili v štirih skupinah, nato pa sta se prva dva iz vsake skupine uvrstila v četrtfinale, preostala dva pa v tolažilni turnir.

Po odigranih četrfinalnih in polfinalnih dvobojih sta se v finale uvrstila Miran Filipančič, ki je bil zmagovalec zaključnega turnirja že petkrat in Damir Škerl, ki se ga je sploh prvič udeležil.

V finalu je bil zanesljivo boljši Damir, ki je v ligi nastopal za ekipo ŠD Kozje ABH šport, Miran je tokrat osvojil drugo mesto, tretji pa je bil Miranov soigralec iz ekipe Sedlarjevo KTI elektronika Zvonko Valenčak.

namizni_tenis_2019_marec_izzrebane_dvojiceV tolažilnem turnirju je zmagal Janko Štefančič iz ekipe Bar Frankinja, drugi je bil Dušan Ferlič iz ekipe TK Kozje Senčniki Border, tretji pa Stanko Žgajner iz ekipe Mizarstvo Žgajner.

Za konec so vsi udeleženci odigrali še turnir izžrebanih dvojic, ki sta ga dobila Vlado Antolič in Stanko Žgajner, na drugo mesto sta se uvrstila Ervin Perčič in Janko Štefančič, tretja pa sta bila Damir Škerl in Henrik Brglez.   (R.G.)

*na naslovni sliki najboljša trojica posameznikov; foto: ŠZK

tanja-zagar-lasko-klik