Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Akustični koncert Mi2 v Podčetrtku 2019 (foto, video)


koncdrt_mi2_ob_obletnici_sportne_dvorane_v_podcetrtku7V soboto, 16. marca 2019 je Tic Podčetrtek ob deseti obletnici otvoritve Večnamenske športne dvorane v Podčetrtku poskrbel, da so na svoj račun prišli ljubitelji dobre slovenske glasbe. V svoje vrste so povabili skupino MI2, ki je obiskovalce zabavala v akustični izvedbi.

Pisalo se je leto 2009, natančneje 6. december 2009, ko so v Podčetrtku slavnostno prerezali trak na takrat novo zgrajeni Večnamenski športni dvorani. S prvimi projekti za izgradnjo dvorane so začeli že leta 2007, ko so postavili temeljni kamen. Poleg investicij občine in Evropske unije so dvorano financirali tudi pri Termah Olimia. Kot prvi je v novo zgrajeni dvorani koncertiral lani preminuli Oliver Dragojevič.


Tokratna zabava za počastitev desete obletnice se je pričela kmalu po 20. uri, ko je zbrane obiskovalce ogrel DJ. Nekaj minut čez 21. uro pa so na oder stopili zvezde večera, skupina MI2. Blizu 2000 glava množica zabave željnih obiskovalcev je na tokratnem koncertu uživala ob skladbah Dečkov s Sotle. Tokrat so nastopili v nekoliko drugačni, mehkejši – akustični obliki, ki je poskrbela za kar nekaj glasbene svežine v njihovih dobro poznanih skladbah. Po končanem dve in pol urnem koncertu je obiskovalce do jutranjih ur zabaval DJ.

koncdrt_mi2_ob_obletnici_sportne_dvorane_v_podcetrtku37

V sklopu letošnje obletnice se bo v Večnamenski športni dvorani v Podčetrtku odvilo kar nekaj športnih, glasbenih in drugih prireditev, ki se jih zaradi dobre organiziranosti več kot splača obiskati.

V/T/F:dH